tribedo tribedo

Kesätyöntekijöitä AFC- Officer toimihenkilöiksi

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta.

Haemme nyt Tampereelle
kesätyöntekijöitä AFC-Officer toimihenkilöiksi

Työtehtävät
AFC (anti financial crime) toimihenkilön tehtävässä hoidat rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen sekä asiakasriskin hallitsemiseen liittyviä järjestelmätuetun seurannan tehtäviä. Pääasiallisena vastuualueenasi on AML (anti money laundering) -järjestelmän tuottamien toimeksiantojen ja hälytysten käsittely yhteisestä työjonosta. Työpanoksesi on tärkeä ja se tukee koko talousrikollisuuden torjunnan kehittämistä sekä yhteistyötä henkilöstön, viranomaisten sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Odotamme 
Työskentely on itsenäistä ja edellyttää määrämuotoista asioiden selvittelyä sekä dokumentointia. Hälytysten käsittelyä seurataan sekä määrällisesti että laadullisesti. Toivomme, että sinulla olisi taustallasi esim. kaupallisen alan opintoja ja valmius oppia rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen liittyviä ohjeita ja käytänteitä. Sinulla on myös valmiudet ja kyvyt erilaisten sovellusten käyttämiseen sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito. Aiempi kokemus pankkitoiminnasta, finanssialasta tai yritysturvallisuuden tehtävistä katsotaan eduksesi, mutta nämä eivät ole pakollisia.

Olet työssäsi huolellinen, vastuuntuntoinen ja tehokas sekä siedät rutiineja. Osaat noudattaa ohjeita ja sovittuja käytänteitä sekä tehdä niiden perusteella ratkaisuja. Lisäksi sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot.

Tarjoamme
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyön vahvasti kehittyvällä sektorilla. Töitä on tarjolla osa-aikaisesti 30h/vko. Työajat sijoittuvat arkipäiviin maanantaista perjantaihin. Työt alkaa toukokuun puolessa välissä ja jatkuu 31.8.2020 asti.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana työhöntulotarkastusta sekä turvallisuusselvityksen.

Innostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Hakuaika päättyy 8.4, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten toimithan pian.

Lisätietoa tehtävästä antaa: Tiimin esimies Suvi Lahti puh. 040 1861959. Tavoitettavissa 3.4. klo 9-10 ja 6.4. klo 9-10.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Kesätyöntekijöitä AFC- Officer toimihenkilöiksi
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Toukokuun puolessa välissä
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.8.2020 saakka
Työaika: Osa-aikainen
  30h/vko
Haku alkoi: 31.03.2020
Haku päättyy: 08.04.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki