tribedo tribedo

AFC-officer -toimihenkilöitä Tampereelle

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Tampereella OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta. Vahvistamme palveluitamme ja kasvatamme OP:n Talousrikollisuuden torjuntaa tukevaa tiimiämme, joka toimii järjestelmätuetuissa seurantatehtävissä.

Haemme nyt Tampereelle kokoaikaisia AFC-officer -toimihenkilöitä määräaikaisiin työsuhteisiin.

AFC (anti financial crime) -toimihenkilön tehtävässä hoidat rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen sekä asiakasriskin hallitsemiseen liittyviä järjestelmätuetun seurannan tehtäviä. Pääasiallisena vastuualueenasi on AML (anti money laundering) -järjestelmän tuottamien toimeksiantojen ja hälytysten käsittely yhteisestä työjonosta. Työpanoksesi on tärkeä, ja se tukee koko talousrikollisuuden torjunnan kehittämistä sekä yhteistyötä henkilöstön, viranomaisten sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Työskentely on itsenäistä ja edellyttää määrämuotoista asioiden selvittelyä sekä dokumentointia. Hälytysten käsittelyä seurataan sekä määrällisesti että laadullisesti. Toivomme, että sinulla olisi taustallasi esim. kaupallisen alan tutkinto ja valmius oppia ohjeita ja käytänteitä. Sinulla on myös valmiudet ja kyvyt erilaisten sovellusten käyttämiseen. Lisäksi sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito. Aiempi kokemus pankkitoiminnasta, finanssialasta tai talousrikollisuuden torjuntaan liittyvistä tehtävistä katsotaan eduksesi, mutta ei ole pakollista.

Olet työssäsi huolellinen, vastuuntuntoinen ja tehokas sekä siedät rutiineja. Osaat noudattaa ohjeita ja sovittuja käytänteitä sekä tehdä niiden perusteella ratkaisuja. Lisäksi sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vahvasti kehittyvällä sektorilla sekä joustavan mahdollisuuden yhdistää työ- ja vapaa-aika. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Työajat sijoittuvat arkipäiviin maanantaista perjantaihin, mutta toivomme, että sinulla on tarvittaessa myös valmius iltatyöskentelyyn. Työt alkavat 1.10.2020, ja työsuhde kestää 31.12.2020 saakka. Tehtävä voi avata mahdollisuuksia työskennellä talousrikollisuuden parissa myös tulevaisuudessa.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Tehtävään valittavilta henkilöiltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin sekä turvallisuusselvityksen.

Innostuitko tehtävästä?

Haethan meille oheisen linkin kautta 24.9. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten toimithan pian.

Kaipaatko lisätietoa?

Voit olla yhteydessä palveluesimieheen Tuulia Jaakkolaan ke 16.9. klo 10–11, pe 18.9. klo 12–13 tai ma 21.9. klo 12–13 puhelimitse (puh. 040 774 9430) tai sähköpostitse (tuulia.jaakkola@op.fi).


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: AFC-officer -toimihenkilöitä Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 1.10.2020
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2020
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 15.09.2020
Haku päättyy: 24.09.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki