tribedo tribedo

AFC-officereita Tampereelle

Haemme nyt Tampereelle kokoaikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen

AFC-officereita

AFC (anti financial crime) -toimihenkilön tehtäviin kuuluvat ensisijaisesti asiakkaiden tuntemiseen liittyvä tiedon kerääminen, dokumentointi ja analysointi. Työ sisältää asiakkaiden kontaktointia sovittujen toimintatapojen mukaisesti niin verkkoviestitse kuin puhelimitse. Työsi voi koostua joustavasti erilaisista talousrikollisuuden torjuntaan liittyvistä hälytysten käsittelystä.

AFC-officerina olet mukana varmistamassa, että OP:ssa noudatetaan rahanpesuun liittyvää sääntelyä, ohjeistuksia ja menettelytapoja. Tavoitteenasi on, että OP, sen asiakkaat ja yhteiskunta pystyvät toimimaan turvallisessa ympäristössä auttamalla näitä suojautumaan talousrikollisuuden eri muodoilta. Seuraat aktiivisesti talousrikollisuuden torjuntaan liittyviä trendejä ja ilmiöitä, ja arvioit niiden vaikutuksia. Työpanoksesi on tärkeä, ja se tukee koko talousrikollisuuden torjunnan kehittämistä sekä yhteistyötä henkilöstön, viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa. Ymmärrät erinomaisesti myös asiakaskokemuksen merkityksen liiketoiminnan menestystekijänä.

Työskentely on itsenäistä ja edellyttää määrämuotoista asioiden selvittelyä sekä dokumentointia. Hälytysten käsittelyä seurataan sekä määrällisesti että laadullisesti.

Toivomme, että sinulla olisi taustallasi esimerkiksi kaupallisen alan tutkinto ja valmiudet oppia käytänteitä ja ohjeita. Olet analyyttinen ja hahmotat erinomaisesti kokonaisuuksia. Sinulla on erinomaiset tiedonhakutaidot. Sinulla on myös valmiudet ja kyvyt erilaisten sovellusten käyttämiseen. Valituilta henkilöiltä edellytämme aiempaa työkokemusta ja osaamista pankkialalta tai talousrikollisuuden torjuntaan liittyvistä tehtävistä sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Arvostamme myös hyviä työyhteisötaitoja ja muutosvalmiutta.

Olet työssäsi huolellinen, vastuuntuntoinen ja siedät rutiineja. Sinulla on tehokas ja aikaansaava työote, minkä lisäksi yhteistyötaitosi ovat erinomaiset. Osaat noudattaa ja soveltaa ohjeita ja sovittuja käytänteitä sekä tehdä niiden perusteella ratkaisuja. Sinulla on hyvät viestintätaidot niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vahvasti kehittyvällä sektorilla sekä joustavan mahdollisuuden yhdistää työ- ja vapaa-aika. Perehdytysjakson jälkeen meillä on mahdollisuus etätyöhön. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Työajat sijoittuvat arkipäiviin maanantaista perjantaihin. Meillä on käytössämme liukuva työaika, jota voi perehdytysjakson jälkeen hyödyntää klo 7–18. Toivomme kuitenkin, että sinulla on tarvittaessa valmius iltatyöskentelyyn. Työt alkavat 23.8.2021, ja työsuhde kestää 28.2.2022 saakka.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valituille henkilöille teetetään huumausainetestaus sekä turvallisuusselvitys. Myös luottotiedot tarkistetaan.

Kaipaatko lisätietoa?

Voit olla yhteydessä henkilöstöpalvelupäällikköön Tuulia Jaakkolaan sähköpostitse (tuulia.jaakkola@op.fi) tai puhelimitse (040 774 9430) ke 7.7. klo 12-13, ke 14.7. klo 10-11, pe 16.7. klo 10-11 tai ke 21.7. klo 10-11.

Innostuitko tehtävästä?

Haethan meille oheisen linkin kautta viimeistään 25.7.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten toimithan pian.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: AFC-officereita Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 23.8.2021
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 28.2.2022 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 05.07.2021
Haku päättyy: 25.07.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki