tribedo tribedo

Asiakasneuvoja OP pankkitoiminnan palveluihin Helsinkiin

Asiakasneuvoja OP pankkitoiminnan palveluihin Helsinkiin.

Haemme OP Pankkitoiminan palveluihin Helsinkiin määräaikaiseen osa-aikaiseen vuokratyösuhteeseen asiakasneuvojaa.

Tehtävät

Työtehtäviin kuuluu loppuasiakaspalvelua OP Yrityspankin ja OP-Korttiyhtiön vakuudettomiin tuotteisiin liittyen. Työ on puhelimitse tapahtuvaa asiakaspalvelua.

Odotamme

Odotamme hakijalta osaamista puhelinpalvelutyöstä ja asiakaspalvelutehtävistä. Hakijalta odotetaan myös ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja.

Lisäksi edellytämme:

– englannin ja ruotsin kielen taitoa

– palveluhenkisyyttä ja ratkaisukeskeisyyttä

– hyviä viestintätaitoja

– oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta

– tarkkuutta, huolellisuutta ja paineensietokykyä

– soveltuvaa koulutusta esim. tradenomi

Aiempi kokemus OP:n järjestelmistä (esim. Osuva ja Luottokauppa), puhelinasiakaspalvelusta ja työskentely rahoitusalalla katsotaan isoksi eduksi.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme määräaikaisen vuokratyösuhteen osa-aikaiselle (22,5 h/vko) työntekijälle, mahdollisuus tehdä myös enemmän tunteja. Työpaikka sijaitsee Elimäenkadulla Helsingissä ja työsopimus kirjoitetaan 31.12.2018 asti.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa alla olevan linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään 8.7.2018, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvoja OP pankkitoiminnan palveluihin Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Pankkitoiminnan palvelut
Työ alkaa: 13.8.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2018
Työaika: Osa-aikainen
  22,5 h/vko
Haku alkoi: 26.06.2018
Haku päättyy: 08.07.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki