tribedo tribedo

Asiakasneuvoja OP Pankkitoiminnan palveluille Helsinkiin

Haemme OP Pankkitoiminnan palveluille Helsinkiin määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen kokoaikaista asiakasneuvojaa

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelua OP Yrityspankin ja OP-Korttiyhtiön vakuudettomiin tuotteisiin liittyen. Työ on puhelimitse tapahtuvaa asiakaspalvelua ja tuotteisiin liittyvää opastamista.

Toivomme hakijalta osaamista puhelinpalvelutyöstä. Kykenet tekemään ratkaisuja itsenäisesti ja paineensietokykysi on huippuluokkaa. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja. Ruotsin ja englannin kielitaito katsotaan eduksesi. Kaupallisen alan koulutus luo hyvän pohjan tehtävässä onnistumiseen, mutta myös oikealla asenteella on merkitystä!

Tarjoamme määräaikaisen vuokratyösuhteen kokoaikaiselle (37,5 h/vko) työntekijälle. Työpaikka sijaitsee Elimäenkadulla Helsingissä ja työsopimus tehdään 31.12.2019 asti. Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja teemme haastatteluja jo hakuaikana, joten haethan tehtävää pian!


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvoja OP Pankkitoiminnan palveluille Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Pankkitoiminnan palvelut
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2019 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 28.01.2019
Haku päättyy: 10.02.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki