tribedo tribedo

Asiakasneuvojia henkilöasiakkaiden päivittäispalveluihin

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Tribedo Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme Tribedon Henkilöasiakkaiden päivittäispalveluihin

Asiakasneuvojia

Tulet työskentelemään henkilöasiakkaiden päivittäisasioinnin tehtävien parissa itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti. Työtehtävä sisältää OP:n asiakaspalvelun puhelinlinjaan, verkkoviesteihin ja chattiin vastaamista, ensisijaisesti työ painottuu puhelintyöskentelyyn. Toivomme, että myös sinulle OP Ryhmän arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen – ovat tärkeitä.

Odotamme, että olet työotteeltasi ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, itseohjautuva sekä tavoitteellinen. Työ on vaativaa, mutta samalla erittäin palkitsevaa. Odotamme sinun työskentelevän huolellisesti ja vastuullisesti ohjeita noudattaen. Uusien asioiden omaksuminen ja niiden rohkea hyödyntäminen työssä on sinulle arkipäivää. Sinulla on myös hyvät tietotekniset valmiudet sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot. Lisäksi sinulta löytyy palveluhenkisyyttä, joka mahdollistaa sujuvan toimimisen asiakaskohtaamisissa.

Etsimämme henkilö haluaa kehittyä pankkialan ammattilaiseksi kanssamme. Suhtaudut suureen oppimäärään innostuneesti ja haluat rohkeasti ottaa myös uusia työtehtäviä haltuun. Kokemus rahoituksesta ja pankkitoiminnasta katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tavoitteellisen työn henkilöasiakkaiden päivittäisasioinnin tehtävien parissa. Asiantunteva ja innostunut tiimi tukee työssä kehittymistäsi. Tämän lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöetumme käyttöösi. Työpisteesi voi sijaita Kuopiossa, Joensuussa tai Tampereella.

Työt alkavat kesäkuun alussa ja työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevaksi. Etsimme ensisijaisesti työntekijöitä täysille viikkotunneille (37,5 h/vko), mutta myös osa-aikaisesti työskenteleminen on mahdollista. Perehdytysjakso työskennellään kuitenkin kokoaikaisesti, perehdytys kestää kahdeksan viikkoa. Perehdytyksen jälkeen on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Työaika sijoittuu joustavasti arkipäiviin maanantaista perjantaihin asiakaspalvelussa klo 8–22 välille ja lauantaisin klo 7–18 välille.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.5.2022. Edistämme rekrytointia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 10-16 Niklas Eklundilta 050 490 4585, niklas.eklund@op.fi tai Emilia Soiniolta 050 552 2822, emilia.soinio@op.fi

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia henkilöasiakkaiden päivittäispalveluihin
Sijainti: Joensuu, Kuopio, Tampere
Toimeksiantaja: Tribedo Oy
Työ alkaa: 6.6.2022
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 06.05.2022
Haku päättyy: 18.05.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2023 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 900 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki