tribedo tribedo

Asiakasneuvojia henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin Ouluun

Haemme nyt vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin useita Asiakasneuvojia, Ouluun perustettavaan uuteen yksikköön ja tiimiin.

Tehtävät

Tehtäviin kuuluvat OP Ryhmän henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyvä kokonaisvaltainen asiakaslähtöinen asiakaspalvelu, aktiivinen uusien palveluiden myyntityö puhelimitse, sähköisissä kanavissa sekä pankkipalveluihin liittyvät erilaiset projektit. Tiimissä työskentely ei edellytä aiempaa kokemusta pankkialalta. Perehdytämme Sinut työtehtävään laadukkaasti.

Odotamme sinulta

Toivomme Sinulta kiinnostusta asiakaspalvelu- ja myyntityötä, sekä finanssialaa kohtaan. Olet oma-aloitteinen ja pidät asiakasrajapinnassa työskentelystä. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Pystyt työskentelemään muuttuvassa toimintaympäristössä, olet innostunut digiajasta sekä uskallat ottaa vastuuta omasta tekemisestä ja kehittymisestä. Rakennat ja kehität kanssamme uutta tiimiä ja tapaa toimia. Asenne ratkaisee.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän finanssimaailman eturivistä, sekä erinomaisen mahdollisuuden kehittyä pankkipalveluiden ammattilaiseksi. Tavoitteenamme on tehdä Sinusta tulevaisuuden osaaja ja rakentaa kanssasi urapolku OPn työsuhteeseen. Työt alkavat 17.09.2018 ja toistaiseksi voimassa oleva vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa, viikkotuntimäärällä 37,5h/vko.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen linkin kautta heti, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 12.9.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikoordinaattori Elina Malinen, puh. 040-6578 078 (parhaiten tavoitat arkisin klo 8-15).


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin Ouluun
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut
Työ alkaa: 17.9.2018
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 21.08.2018
Haku päättyy: 12.09.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2023 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 850 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki