tribedo tribedo

Asiakasneuvojia henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin Tampereelle

Palvelujen voimakkaasti laajentuessa haemme asiakasneuvojia (10 paikkaa) vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin Tampereelle.

Tehtävät

Asiakasneuvojan työtehtäviin kuuluvat OPn henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyvä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu puhelimitse sekä sähköisissä kanavissa (verkkoviesti ja chat). Asiakasneuvojana vastaat pääasiassa sisään tuleviin puheluihin, mutta tarpeen tullen teet myös ulossoittoa. Neuvot asiakkaita päivittäisessä pankkiasioinnissa, kartoitat tarpeita, kehität asiakkuuksia sekä vastaat pankkipalveluiden aktiivisesta lisämyynnistä puhelimessa ja sähköisissä kanavissa. Tehtävät sisältävät myös verkkoviesteihin vastaamista.

Tule työskentelemään innostavaan työilmapiiriin finanssimaailman eturiviin!

Odotamme sinulta

Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaittemme tarpeita. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä kanssamme. Soveltuva kaupallinen koulutus, mahdollinen pankkipalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, paineensietokykyä sekä vahvoja atk- ja vuorovaikutustaitoja. Motivoidut tavoitteista ja koet myyntityön omaksesi. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja pidät työskentelystä asiakkaiden parissa. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Myös englannin ja ruotsin kielen taidoista on sinulle etua.

Huom! Vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä. OP Asiakaspalvelut antaa sinulle hyvät valmiudet pankkiasioiden neuvonta- ja myyntitehtäviin. Saat työssäsi jatkuvasti valmennusta ja tukea laadukkaiden asiakaskohtaamisten tekemiseen sekä tavoitteiden saavuttamiseen.

Työt alkavat 4.6.2018 kattavalla perehdytysjaksolla. Määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa vuodeksi. Työsopimuksen tuntimäärä vaihtelee joustavasti 20-37,5 h/vko. Työsuhteen alussa järjestetään neljän/viiden viikon perehdytys, jolloin edellytämme sitoutumista täyteen tuntimäärään (37,5h/vko). Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 7.50-22.05 väliselle ajalle, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: 4.6.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: Vuosi
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 29.03.2018
Haku päättyy: 31.05.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki