tribedo tribedo

Asiakasneuvojia Pohjola Vakuutukselle Tampereelle

Pohjola Vakuutus on osa OP Ryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n ja Pohjolan toimintoja Tampereella monipuolisten asiakaspalvelu- ja taustatehtävien osalta. Me Tribedolla vauhditamme OP Ryhmän menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatiimeissämme.

Haemme nyt Tampereelle Pohjola Vakuutuksen yritysasiakaspalveluun

Asiakasneuvojia

Tässä tehtävässä sinulla on tärkeä rooli asiakkuuksien kokonaisvaltaisessa hoitamisessa. Haluat olla tuottamassa erinomaista asiakaskokemusta sekä toimit vastuullisesti asiakkaiden parhaaksi. Työskentelet monikanavaisesti niin puhelimitse kuin verkkoviestien kautta. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja tunnistat myyntipotentiaalin tilannekartoitusten kautta sekä opastat ja tuet asiakkaita heidän vakuutustarpeissaan.

Toivomme sinulta myynnillistä, aktiivista, palveluhenkistä sekä tavoitteellista työotetta. Sinulla on positiivinen asenne sekä hyvät IT- ja vuorovaikutustaidot. Olet oma-aloitteinen, pidät erilaisten ihmisten parissa työskentelystä ja haluat olla varmistamassa asiakkaidesi vakuutuspalveluiden turvaamisen. Sinulla on kyky ja halu oppia sujuvasti uusia asioita sekä myös hyvä paineensietokyky.

Aikaisempi kokemus asiakaspalvelu- tai myyntityöstä sekä pankki- tai vakuutusalan tehtävistä on eduksi, mutta ei pakollinen. Olemme avoimia erilaisille taustoille ja persoonille.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään, kannustavan työilmapiirin sekä tutkitusti laadukkaan esihenkilötyöskentelyn. Tarjoamme lisäksi työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut. Tiimeissä panostamme hyvinvointiin ja jatkuvaan valmentamiseen. Tässä tehtävässä on myös osittaisen etätyön mahdollisuus osaamisen kartuttua. Muutoin työpisteesi sijaitsee Tampereen Hervannassa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se solmitaan Tribedon kanssa. Etsimme tekijöitä lähtökohtaisesti täysille viikkotunneille (37,5 h/vko). Työsopimuksen viikkotuntimäärän ollessa 20 h+lisätyö työtunnit voivat vaihdella 20-37,5 h/vko välillä, jolloin myös osa-aikaisesti työskentely joustavasti on mahdollista. Työt alkavat kattavalla 10 viikon perehdytyksellä 2.5.22. Perehdytysjakso toteutetaan kokoaikaisesti (37,5 h/vko).

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 3.4. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä sähköpostitse osoitteesta tribedo.rekrytointi@op.fi.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia Pohjola Vakuutukselle Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Pohjola Vakuutus
Työ alkaa: 2.5.2022
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 09.03.2022
Haku päättyy: 03.04.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki