tribedo tribedo

Asiakasneuvojia puhelin- ja verkkopalveluun

Onko urahaaveesi vakuutusalalla? Oletko työntekijänä aktiivinen, tavoitteellinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä koet myyntityön omaksesi? Kuuluuko iloinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja olet kiinnostunut palvelemaan asiakkaita kokonaisuutena? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, saatat olla etsimämme henkilö.

Haemme nyt vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP Prosessipalvelut Oy:lle, yritysasiakkaiden vahinkovakuutuksen palveluihin Tampereelle asiakasneuvojia puhelin- ja verkkopalveluun.

Tehtävät

Asiakasneuvojana sinulla on tärkeä rooli yritysasiakkaiden asiakkuuden hoitamisessa. Haluat hurmata ja yllättää asiakkaan kerta kerran jälkeen ja toimia vastuullisesti asiakkaan parhaaksi. Tehtävänäsi on kokonaisvaltainen asiakaspalvelu puhelimitse ja verkon kautta, monipuolinen vakuutustuotteiden myynti sekä yrityksen kokonaistilanteen ja elinkaaren huomiointi. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja tunnistat myyntipotentiaalin, teet laadukkaita tarvekartoituksia sekä opastat ja tuet asiakkaita oikean ja tehokkaimman palvelukanavan käytössä.

Odotamme sinulta

Toivomme Sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä vahvoja atk- ja vuorovaikutustaitoja. Soveltuva koulutus sekä mahdollinen pankki- tai vakuutuspalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen, pidät asiakkaista ja haluat tehdä kaikkesi heidän taloudellisen hyvinvointinsa edistämiseksi. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa. Myös ruotsin ja englannin kielentaidosta on sinulle etua.

HUOM! Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän finanssimaailman eturivistä. Työt alkavat 4.9.2017 ja 12 kuukauden määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa kokoaikaisella viikkotuntimäärällä 37,5h/vko. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7.50 – 22.05 aikavälille, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen linkin kautta heti, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 31.7.2017.

 

Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse: paula.kirjavainen@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia puhelin- ja verkkopalveluun
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Prosessipalvelut Oy
Työ alkaa: 4.9.2017
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12kk
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 28.06.2017
Haku päättyy: 31.07.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2023 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 850 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki