tribedo tribedo

Asiakasneuvojia Tampereelle

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Haemme nyt asiakasneuvojia Tampereelle

Työtehtäviin lukeutuu asiakkaiden puheluihin, verkkoviesteihin sekä chat-keskusteluihin vastaaminen sekä asiakkaiden pankki- ja vakuutuspalvelutarpeiden kartoittaminen, ratkaisuesitysten tekeminen asiakkuuksien kasvattamiseksi. Asiakasneuvojamme työskentelevät joustavassa pankkipalvelutiimissä, jossa palvellaan OP Ryhmän henkilöasiakkaita monikanavaisessa asiakaspalvelussa.

Toivomme sinulta positiivista asennetta asiakaspalvelutyötä kohtaan. Tavoitteellisen työskentelyn lisäksi sinulla on aito halu tarjota asiakkaille ainoastaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Toivomme, että myös sinulle OP-Ryhmän arvot ovat tärkeitä; ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen finanssialan muuttuvassa maailmassa. Asenne ratkaisee.

Tehtävien osalta tarjoamme laadukkaan ja kattavan perehdytyksen, jonka kautta pääset tutustumaan pankkialan monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin. Valmennamme sinua jatkuvasti, mutta odotamme sinulta myös itseohjautuvuutta ja halua oppia uutta. Haluamme, että olet osa tiimiä, jossa pidämme työntekijöistämme huolta. Kauttamme pääset oppimaan ja kehittymään asiakaskohtaamisten ja asiakaslähtöisyyden ammattilaiseksi. Meillä on todistetusti tiimeissä hyvä yhteishenki; tsemppaamme ja kannustamme toisiamme ja työkaveria autetaan aina.

Tarjoamme myös työhyvinvointiasi tukevat kattavat henkilöstöedut.

Aloitukset tehtävissä huhtikuun lopussa ja toukokuun puolessa välissä. Huomaathan, että tehtävään valittavilta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.

Palveluaikamme ovat laajat, maanantaista lauantaihin. Arkisin työvuorot sijoittuvat klo 8-22 välille ja lauantaisin klo 8-16. Odotamme valittavilta henkilöiltä valmiutta työskennellä myös iltaisin ja lauantaisin.

Työsuhde on vakituinen ja haemme tekijöitä sekä kokoaikaisiin että osa-aikaisiin työsuhteisiin. Osa-aikaisessa sopimuksessa työtunnit ovat 20h/vko + suostumus lisätyöhön, jolloin työtunnit voi vaihdella 20 ja 37,5 tunnin välillä palvelutilanteen mukaan. Etsimme ensisijaisesti tekijöitä täysille viikkotunneille.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisin linkin kautta 13.4.2021 mennessä. Ethän jätä hakemustasi viime tippaan, sillä toteutamme haastatteluita jo hakuajalla. Hakuaikaa jatkettu 18.5. saakka.

Kysyttävää? Voit lähestyä meitä sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Huhtikuun lopussa ja toukokuun puolivälissä
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 30.03.2021
Haku päättyy: 18.05.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2023 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 850 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki