tribedo tribedo

Asiakasneuvojia Uudet liiketoiminnot -tiimiin

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta.

Haemme nyt Kuopioon, Uudet liiketoiminnot -tiimiin

Asiakasneuvojia kesätöihin

Asiakasneuvojana vastaat Uusien liiketoimintojen monipuolisten palvelupyyntöjen hoitamisesta puhelimitse, sähköpostilla sekä chatissa. Ratkaiset erilaisia teknisiä, laskutuksellisia ja yleisiä tukipyyntöjä. Vastaat omalta osaltasi asiakkaille tarjoamistasi ratkaisuista sekä heidän tyytyväisyydestään. Tehtävään sisältyy myös muuta back office -työtä.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli koet asiakaskokemuksen ylivertaisuuden intohimoksesi. Sinulla on kyky omaksua nopeasti uusia asioita, olet ahkera ja hallitset hyvin kokonaisuuksia. Haluat aidosti auttaa ihmisiä ja helpottaa heidän arkeaan. Lisäksi olet tiimipelaaja ja kaikin puolin hyvä tyyppi.

Tarjoamme sinulle uusia ja mielenkiintoisia palvelukokonaisuuksia, jotka takaavat työtehtävien monipuolisuuden. Saat rinnallesi positiivisen ja nuorekkaan tiimin, jossa on mukavaa ja inspiroivaa työskennellä. Pääset myös aktiivisesti kehittämään tiimimme toimintamalleja tukevia palveluita.

Opset tarjoaa myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Haemme asiakasneuvojia kesätöihin määräaikaisiin työsuhteisiin. Työt alkavat 29.3. tai sopimuksen mukaan. Määräaikainen työsuhde solmitaan 30.9.2021 saakka. Olet valmis työskentelemään vähintään 20h/vko + lisätyö, jolloin viikoittainen työaika voi vaihdella 20 h ja 37,5 h välillä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.

Innostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Hakuaika päättyy 21.3. mutta toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.

Lisätietoa tehtävästä antaa maanantaista perjantaihin klo 8:00-16:00 palvelupäällikkö Aatu Qvist, puh. 040 663 8033


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia Uudet liiketoiminnot -tiimiin
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 29.3.2021 tai sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.9.2021
Työaika: Osa-aikainen
  20h + lisätyö
Haku alkoi: 04.03.2021
Haku päättyy: 21.03.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki