tribedo tribedo

Asiakasneuvojia yritysasiakastiimiin Kuopioon

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Tribedo Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme nyt asiakasneuvojia Kuopion yritysasiakastiimiin

Asiakasneuvojamme työskentelevät uudessa yritysasiakastiimissä, jossa palvellaan OP Ryhmän yritysasiakkaita. Työtehtäviin tiimissämme kuuluu sekä asiakaspalvelu- että back office -tehtäviä. Työtehtävät tulevat painottumaan erityisesti back office -tehtäviin, eli tulet tekemään erilaisia taustatehtäviä uusille tai olemassa oleville Osuuspankin yritysasiakkaille. Työpäiviin voi myös sisältyä kontaktointia asiakkaisiin puhelimitse.

Toivomme sinulta positiivista asennetta tavoitteellista työskentelyä kohtaan, ja että laatu ja tehokkuus ovat sinulle työnteossa tärkeitä asioita. Onnistuaksesi tässä tehtävässä, tulee sinulla olla hyvät IT-taidot. Toivomme, että myös sinulle OP-Ryhmän arvot ovat tärkeitä; ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen finanssialan muuttuvassa maailmassa. Asenne ratkaisee.

Tehtävien osalta tarjoamme laadukkaan ja kattavan perehdytyksen, jonka kautta pääset tutustumaan pankkialan monipuolisiin tehtäviin. Valmennamme sinua jatkuvasti, mutta odotamme sinulta myös itseohjautuvuutta ja halua oppia uutta. Haluamme, että olet osa tiimiä, jossa pidämme työntekijöistämme huolta. Kauttamme pääset oppimaan ja kehittymään pankkialan ammattilaiseksi. Meillä on todistetusti tiimeissä hyvä yhteishenki; tsemppaamme ja kannustamme toisiamme ja työkaveria autetaan aina.

Tarjoamme myös työhyvinvointiasi tukevat kattavat henkilöstöedut.

Työt alkaa maaliskuun alussa, viimeistään 14.3.2022. Huomaathan, että tehtävään valittavilta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.

Työvuorot sijoittuvat työsuhteen alkuvaiheessa ma-pe 8-17 välille. Yritysasiakastiimin palveluvalikoiman laajentuessa palveluajatkin voivat laajentua iltoihin ja lauantaipäiviin, joten odotamme valittavilta henkilöiltä valmiutta työskennellä tarvittaessa myös iltaisin ja lauantaisin.

Haemme tekijöitä vakituisiin työsuhteisiin. Työsuhteet ovat kokoaikaisia eli 37,5 h/vko.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisin linkin kautta 28.2.2022 mennessä. Ethän jätä hakemustasi viime tippaan, sillä toteutamme haastatteluita jo hakuajalla.

Kysyttävää? Voit lähestyä meitä sähköpostitse teresa.taruvuori@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia yritysasiakastiimiin Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Tribedo Oy
Työ alkaa: 14.3.2022
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 03.02.2022
Haku päättyy: 28.02.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2023 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 900 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki