tribedo tribedo

Asiakasneuvojia yritysasiakastiimiin Kuopioon

Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Haemme nyt kahta asiakasneuvojaa Kuopion yritysasiakastiimiin

Työtehtäviin lukeutuu OP Yrityspankin autorahoitukseen liittyviin puheluihin vastaaminen, opastus, neuvonta, palvelutarpeiden kartoittaminen sekä ratkaisuesitysten tekeminen. Työpäiviin voi sisältyä myös muunlaista yritysasiakkaiden monikanavaista asiakaspalvelua tai back office -tehtäviä projektiluonteisesti. Asiakasneuvojamme työskentelevät tuoreessa yritysasiakastiimissä, jossa palvellaan OP Ryhmän yritysasiakkaita.

Toivomme sinulta positiivista asennetta asiakaspalvelutyötä kohtaan. Tavoitteellisen työskentelyn lisäksi sinulla on aito halu tarjota asiakkaille ainoastaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Toivomme, että myös sinulle OP-Ryhmän arvot ovat tärkeitä; ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen finanssialan muuttuvassa maailmassa. Asenne ratkaisee.

Tehtävien osalta tarjoamme laadukkaan ja kattavan perehdytyksen, jonka kautta pääset tutustumaan pankkialan monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin. Valmennamme sinua jatkuvasti, mutta odotamme sinulta myös itseohjautuvuutta ja halua oppia uutta. Haluamme, että olet osa tiimiä, jossa pidämme työntekijöistämme huolta. Kauttamme pääset oppimaan ja kehittymään asiakaskohtaamisten ja asiakaslähtöisyyden ammattilaiseksi. Meillä on todistetusti tiimeissä hyvä yhteishenki; tsemppaamme ja kannustamme toisiamme ja työkaveria autetaan aina.

Tarjoamme myös työhyvinvointiasi tukevat kattavat henkilöstöedut.

Työ alkaa 15.9.2021. Huomaathan, että tehtävään valittavilta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.

Työvuorot sijoittuvat työsuhteen alkuvaiheessa ma-pe 8-17 välille. Yritysasiakastiimin palveluvalikoiman laajentuessa palveluajatkin voivat laajentua iltoihin ja lauantaipäiviin, joten odotamme valittavilta henkilöiltä valmiutta työskennellä tarvittaessa myös iltaisin ja lauantaisin.

Haemme tekijöitä vakituisiin työsuhteisiin. Työsuhde on kokoaikainen eli 37,5 h/vko.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisin linkin kautta 5.9.2021 mennessä. Ethän jätä hakemustasi viime tippaan, sillä toteutamme haastatteluita jo hakuajalla.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia yritysasiakastiimiin Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Tribedo Oy
Työ alkaa: 15.9.2021
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 23.08.2021
Haku päättyy: 05.09.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki