tribedo tribedo

Asiakasneuvojia yritysasiakkaiden pankkipalveluihin Tampereelle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä vahvasti kasvavassa ja dynaamisessa OP:n työympäristössä. OP:n tavoitteena on tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Tämä edellyttää ammattiylpeyttä, aktiivisuutta ja rohkeutta, sekä kykyä kuunnella ja tarjota paras ratkaisu asiakkaan tarpeeseen.

Haemme nyt asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle Yritysasiakkaiden pankkipalveluihin Tampereen Hervantaan Asiakasneuvojia.

Asiakasneuvojana sinulla on tärkeä rooli yritysasiakkaiden kokonaisvaltaisessa palvelemisessa sekä puhelimitse että verkon välityksellä. Toimit vastuullisesti asiakkaan parhaaksi. Hallitset yritysasiakkaan maksuliikkeen palvelut ja tuotteet tukeaksesi ja opastaaksesi asiakasta sekä oikeiden palvelukanavien että tuotetarjonnan osalta. Tässä tehtävässä viihtyy henkilö, joka nauttii asiakaspalvelusta.

Olet oikea henkilö tähän tehtävään mikäli teet päätöksiä itsenäisesti, tartut työhön positiivisella asenteella ja et pelkää poistua mukavuusalueeltasi. Hyvä tilannetaju ja vuorovaikutustaidot auttavat sinua päivittäisissä asiakaskohtaamisissa. Toivomme että Sinulle on kertynyt aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua rahoituspalveluiden maailmaan ja OP:n pankkipalvelut -kokonaisuuteen. Tarjoamme tulevaisuuden työpaikan, kattavan perehdytyksen sekä monipuolisen työnkuvan. Oppimistasi tukevat tiimissä esimies, valmentaja sekä hyvä työilmapiiri.

Työt alkavat tammikuun 2019 puolivälissä ja solmimme kokoaikaisen (37,5 h/vko) työsuhteen noin vuodeksi eteenpäin. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7.50-22.05 väliselle ajalle. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Onko tässä Sinun seuraava mahdollisuutesi?


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia yritysasiakkaiden pankkipalveluihin Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: Tammikussa 2019
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12 kk
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 29.11.2018
Haku päättyy: 16.12.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2023 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 900 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

no jobs

Pahoittelut!

Valitettavasti meillä ei juuri nyt ole tarjolla avoimia työpaikkoja.

Uusia paikkoja kuitenkin avautuu varsin usein, joten tulethan pian uudelleen.

Katso kaikki