tribedo tribedo

Asiantuntija OP:lle (MS Power Apps/Power Automate)

Me Opsetissa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja erilaisiin tausta- ja asiantuntijatehtäviin. Tule mukaamme rakentamaan kirkkaasti parasta palvelutuotantoa sekä muutosmyönteistä ja dynaamista yrityskulttuuria.

Haemme nyt OP:n Digitaalisen työympäristön organisaatioon asiantuntijaa projektiluonteiseen tehtävään.

Tässä roolissa tulet vastaamaan Microsoft Power Appsin sekä Power Automaten käyttöönoton prosessista sekä hallintamallin toteuttamisesta OP:lla  yhdessä työparisi kanssa. Hallintamallin toteuttamisen ja kuvaamisen lisäksi tavoitteenasi on tuottaa kirjallista dokumentaatiota sekä ohjemateriaalia liittyen kyseisten teknologioiden pilottiin.

Sinulla voi olla esim. tekninen tausta, ja aikaisempaa kokemusta tai sertifikaatteja Microsoftin tuotteista (Power, Azure, CE). Osaamisesi on merkittävässä roolissa näiden Microsoft-tuotteiden hallitun käyttöönoton suunnittelussa. Sinulla on hyvä yleiskäsitys siitä mitä alustoilla tapahtuu ja miten niitä hyödynnetään. Sujuvat suomi ja englanti helpottavat luonnollisesti arjen pyöritystä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osana omien alojensa asiantuntijoista koostuvaa osaavaa, aikaansaavaa ja silti rentoa tiimiä. Työtä riittää, mutta onneksi meillä on mahtava työporukka!

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian, on kokoaikainen ja alkuun noin puolen vuoden määräaikaisuus. Mahdolliset jatkokeskustelut käydään hyvin mielellään viimeistään kesän/syksyn aikana. Työtä tehdään Helsingissä, OP:n Vallilan toimipisteessä, tai sitten sovitusti etänä vaikka toiselta paikkakunnalta.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi sekä cv:si oheisen linkin kautta 29.3. mennessä.

Lisätietoja sinulle antaa Opsetin palvelupäällikkö Tanja Koskenkorva, puh. 040 350 3794, s-posti tanja.koskenkorva@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiantuntija OP:lle (MS Power Apps/Power Automate)
Sijainti:
Toimeksiantaja: OP Palvelut K&T
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 6 kk, jatko mahdollinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 16.03.2020
Haku päättyy: 29.03.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki