tribedo tribedo

Asiantuntija tiedonhallintaan OP Osuuskunnalle

Tribedo Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja tuottamalla muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä. Me Tribedossa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin.

Haemme nyt OP Osuuskunnalle tiedonhallinta yksikköön asiantuntijaa, joka huolehtii asiakastietojen tiedonhallintaprosesseista.

Tehtävä on kokoaikainen, ja sopii hyvin henkilölle, jolla on aikaisempaa kokemusta pankkitoiminnasta, vakuutustoiminnasta tai yrityspankin toiminnasta, sekä käyttökokemusta jostain seuraavista järjestelmistä: Snow, Osuva, Opas, Kundi, Asha, RTTJ DSUI, Intra, Tuntemistiedot KL.

Tehtävässä selvitellään palvelupyyntöjä, jotka liittyvät dataan: siihen, miksi se on tai ei ole päivittynyt. Näiden lisäksi tehtävässä tulee muun muassa selvittää miten data päivittyy ja miksi siinä mahdollisesti ilmenee virheitä sekä ratkaisee asiakas-/asiakastietoduplikaatteihin liittyviä työjonotehtäviä.

Työssä menestyy henkilö, joka on yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen sekä tiimihenkinen. Lisäksi motivoidut erilaisista selvittelytehtävistä, uuden oppimisesta, etkä myöskään pelkää pyytää apua muilta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tammikuun 2022 aikana, ja määräaikaisuus kestää vuoden 2022 loppuun saakka. Työaikasi sijoittuu joustavasti ma-pe virka-aikaan. Työkielinä käytetään sekä suomea että englantia. Työ sijoittuu pääkaupunkiseudulle, ja työskentelemme joko Vallilan toimipisteessä tai etänä.

Haastattelemme hakijoita hakuajalla, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan heti oheisen linkin kautta. Haku päättyy 26.12.2021.

Kysy rohkeasti lisätietoa Elinalta, elina.malinen(at)op.fi

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten valitulta henkilöltä tarkastamme luottotiedot sekä teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiantuntija tiedonhallintaan OP Osuuskunnalle
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Osuuskunta
Työ alkaa: Tammikuussa 2022
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2022
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 08.12.2021
Haku päättyy: 26.12.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki