tribedo tribedo

Asiantuntijapäällikkö digitaalisen viestinnän tiimiin

Opset on toiminut 15 vuoden ajan OP Ryhmän palvelutuottajana. Muutokset ovat olleet arkipäivää, ja toimintaympäristömme muuttuu edelleen. Meillä on mahdollisuus parantaa asiakkaidemme palvelukokemusta heitä kuuntelemalla ja toimintaamme kehittämällä. Tätä tukemaan haemme nopeasti kehittyvälle palvelualueelle vastuullista tiimipelaajaa.

Olisitko Sinä Opsetin tuleva

ASIANTUNTIJAPÄÄLLIKKÖ

digitaalisen viestinnän tiimissä Helsingissä?

Tehtävät

Asiantuntijapäällikkönä avustat palvelualueen esimiestä toiminnan kehittämisessä. Edistät yhteistyökumppaniemme kanssa palvelun kasvua ja tuloksellisuutta. Vastaat erityisesti vastuualueesi tilaaja-asiakkaiden asiakaskokemuksesta – kohtaamisista sekä palvelun kehittämisestä. Osallistut myös asiakastoimeksiantojen käsittelyyn sekä sisällöntuotantoon.

Odotamme Sinulta

Menestyt tehtävässä, kun suuntaat katseesi tulevaisuuteen ja haet uusia, toimivia ja tuloksellisia ratkaisuja. Rakennat tiivistä yhteistyötä sekä tuet ja ohjaat ihmisiä vahvempaan osaamiseen. Tunnistat Opsetin osaamisen kehittämistarpeet maailmassa, jossa yhdistyvät digitaalisuus ja henkilökohtaisuus.

Odotamme osaamista sähköisten julkaisujärjestelmien käytöstä ja hallinnoinnista (esimerkiksi SharePoint, Liferay) sekä digitaalisesta sisällöntuotannosta eri muodoissaan.  Sinulla on kokemusta ja vahvoja näyttöjä monipuolisista viestinnän asiantuntijatehtävistä, erityisesti kehittämisnäkökulmasi on vahvaa. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja työaikasi joustaa palvelutarpeen mukaisesti.

Jos tunnet sosiaalisen median viestintäkanavat ja kohderyhmät sekä olet onnistunut verkostoitumisessa, olet etsimämme osaaja.

Huom! Vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän mukavassa työympäristössä, tiimin ympäröimänä. Asiantuntijapäällikön tehtävä on kokoaikainen (37,5 h/vko) sekä vakituinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Haku tehtävään päättyy 22.9. Haethan tehtävää kuitenkin mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiantuntijapäällikkö digitaalisen viestinnän tiimiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja:
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 05.09.2017
Haku päättyy: 22.09.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki