tribedo tribedo

Avoin hakemus, Contact Forum

Haemme jatkuvasti uusia kykyjä organisaatiomme erilaisiin tehtäviin. Toimimme kuudella paikkakunnalla ja meillä pääsee työn tekemisen äärelle aina asiakaspalvelutehtävistä asiantuntijarooleihin.

Haluaisitko sinä osaksi tätä osaavaa joukkoamme?

Tarjoamme finanssialasta kiinnostuneille hakijoillemme sekä osa-aikaisia että kokoaikaisia työmahdollisuuksia. Voit työskennellä esim. asiakaspalvelun ja myynnin parissa, back Office -tehtävissä, esimies- tai asiantuntijaroolissa, sekä ICT-alan mielenkiintoisissa tehtävissä.

Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.

Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.

Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.

Lisätietoja meillä työskentelystä: opset.rekrytointi@op.fi

Jätä avoin hakemuksesi alla olevan linkin kautta 31.1. mennessä.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Avoin hakemus, Contact Forum
Sijainti: Helsinki, Tampere, Kuopio, Joensuu, Oulu, Vaasa
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 20.01.2020
Haku päättyy: 31.01.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki