tribedo tribedo

Back office -toimihenkilöitä pankkitoiminnan palveluihin (Helsinki, Tampere, Kuopio)

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Vahvistamme pankkitoiminnan palveluitamme rahoituksen back-office tiimin tehtävissä ja haemme nyt uusia toimihenkilöitä näihin tehtäviin vuoden loppuun saakka.

Tässä tehtävässä tulet käsittelemään ja tarkastamaan, sekä postittamaan erilaisia asiakirjoja ja dokumentteja osana pankkitoiminnan loppuselvityksiä. Työ on rutiininomaista, mutta vaatii silti tarkkuutta ja tehokkuutta.

Sinulla on hyvät IT-taidot, sujuva suomen kielen osaaminen, kyky oppia nopeasti uusia tehtäviä sekä noudattaa sovittuja prosesseja ja toimintamalleja ja nautit etätyöstä. Olet työotteeltasi ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, itseohjautuva, huolellinen ja tavoitteellinen. Sinulla voi olla esim. kaupallinen koulutus ja aikaisempaa toimistotyökokemusta. Pankkialan kokemus katsotaan eduksesi, mutta ei ole pakollista, sillä perehdytämme tehtävään.

Työtä seurataan volyymi-, laatu- ja tulostavoitteiden mukaisesti. Työtä tehdään pääsääntöisesti etänä, mutta perehdytysaikana työtä tehdään myös toimistolla. Sijoittumispaikkakuntasi voi olla Helsinki, Tampere tai Kuopio.

Työt alkavat pian, viimeistään lokakuun alussa ja työsuhde solmitaan projektin mukaisesti vuoden loppuun saakka.

Työtä tulee olemaan pääpainolla 37,5h/vko, joten toivomme, että olet valmis täysiin työtunteihin.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta pikaisesti, sillä edistämme rekrytointia jo hakuajalla.

Kaipaatko lisätietoa?

Voit lähestyä meitä sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten tehtävään valituilta henkilöiltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Back office -toimihenkilöitä pankkitoiminnan palveluihin (Helsinki, Tampere, Kuopio)
Sijainti: Helsinki, Tampere, Kuopio
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Viimeistään lokakuussa 2020
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2020
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 22.09.2020
Haku päättyy: 28.09.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki