tribedo tribedo

Digitaalisen viestinnän asiantuntija

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Etsimme Opsetille Helsinkiin

Digitaalisen viestinnän asiantuntijaa.

Sinulla voi olla jo kokemusta, olet vastavalmistunut tai pian valmistuva tekijä, jolla on valmius graafiseen suunnitteluun, käsikirjoittamiseen ja videotuotantoon. Työpöydällesi asettuvat monipuoliset digitaalisen viestinnän tehtävät, muun muassa internet-sivujen päivitykset, kuvien ja videoiden editoinnit sekä erilaiset taittotyöt. Asenteesi on loistava, sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja itsenäinen työote. Sinulta löytyy rohkeus olla vuorovaikutuksessa kumppanimme kanssa tilauksien sisällöstä.

Tehtävä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus ja toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian. Määräaikainen työsuhde solmitaan Opsetin kanssa 31.12.2020 saakka. Työaikasi tulee olemaan 22,5 h/vko + lisätyömahdollisuus, jolloin työtuntisi voivat vaihdella 22,5-37,5 tunnin välillä työtilanteen mukaan. Työskentelemme pääsääntöisesti ma-pe, ajoittain työtehtävät voivat sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista Suomessa. Tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Toivottavasti saimme kiinnostuksesi heräämään. Haethan tehtävää alla olevan linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään 26.08.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Huomioithan, että hakuaikaa on jatkettu.

Toivomme lisäksi saavamme sinulta vapaamuotoisen videohakemuksen, joka kuvaa sinua paitsi työntekijänä myös persoonana. Voit lähettää videohakemuksen sekä mahdolliset lisäkysymykset osoitteeseen opset.rekrytointi@op.fi viimeistään 19.08.2020.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Digitaalisen viestinnän asiantuntija
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2020 saakka
Työaika: Osa-aikainen
  22,5 h/vko + lisätyömahdollisuus
Haku alkoi: 06.08.2020
Haku päättyy: 26.08.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki