tribedo tribedo

Digitoinnin operaattoreita

Opsetin Digitointitiimi Helsingissä etsii tarvittaessa työhön kutsuttavia työntekijöitä tammikuusta alkaen. Etsimme joukkoihimme uusia

Digitoinnin operaattoreita

Tehtävät

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu lomakkeiden käsittelyyn liittyvät tehtävät kuten esimerkiksi kuorten avaus, saapuneen postin esikäsittely, skannaus ja validointi. Lisäksi vastuullasi on lähtevän postin käsittely.

Odotamme

– Odotamme tarkkuutta ja ripeää työskentelyotetta.

– Perus atk-taitoja.

– Viihdyt rutiininomaisissa tehtävissä ja sisäistät työohjeiden merkityksen.

– Asenne ratkaisee: aikaisempaa kokemusta alalta ei tarvita.

– Työ soveltuu parhaiten henkilölle, joka pystyy ottamaan työtehtäviä vastaan joustavasti.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Joustavuutta työvuoroissa ja mahdollisuuden myös kesätyöhön. Saat kattavan perehdytyksen tuleviin työtehtäviisi. Pääasiallinen työaikasi on arkisin klo 7-17 välillä.

Kiinnostuitko? Tehtävää pääset hakemaan alla olevan linkin kautta. Hakuaika päättyy 29.1.2018 mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Digitoinnin operaattoreita
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 6 kuukautta
Työaika: Osa-aikainen
  Työaika sopimuksen mukaan
Haku alkoi: 19.01.2018
Haku päättyy: 29.01.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki