tribedo tribedo

Digitoinnin toimihenkilöitä Kuopioon

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Meillä Kuopiossa on jo lähes 230 opsetlaista, jotka työskentelevät monipuolisissa finanssialan taustatehtävissä, sekä erilaisissa asiakaspalvelun ja myynnin projekteissa. Työtä tehdään moderneilla työkaluilla, viihtyisissä tiloissa ja hyvällä kuopiolaisella meiningillä. Meillä on todistetusti tiimeissä hyvä yhteishenki; tsemppaamme ja kannustamme toisiamme ja työkaveria autetaan aina.

Haemme nyt tehokkaita itsenäisen työn tekijöitä digitointitiimiimme Kuopioon.

Pääasialliset työtehtäväsi sisältävät erilaisten maksukuoripalveluiden toimeksiantojen käsittelyä sekä back office -projektitöitä. Työ sopii hyvin rutiineista pitävälle työntekijälle, joka kykenee omaksumaan nopeasti tietojärjestelmiä ja jolla on kokemusta erilaisista toimisto-ohjelmista. Osa työtehtävistä tehdään tietokoneella, eri ohjelmia hyödyntäen.  

Toivomme, että olet luonteeltasi tunnollinen, huolellinen sekä tarkka. Omaat sujuvat atk -taidot ja ripeän työskentelyotteen ja sinulla on valmius työskennellä aamu sekä iltavuoroissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä toimintaympäristössä sekä kattavan perehdytyksen back office -töiden muuttuvaan maailmaan. Tämän lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut. Kirsikkana kakun päälle saat tiimin, palveluohjaajan sekä esimiehen jokapäiväisen tuen työssä onnistumiselle.

Työvuoroja tiimissä tehdään työvuorosuunnittelun mukaisesti arkipäivisin, työaika tehtävässä on 30 h/vko. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja toivomme, että pystyt aloittamaan mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 22.11.2019, mutta etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Hanna Laitinen 0403583688.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana työhöntulotarkastusta.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Digitoinnin toimihenkilöitä Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Osa-aikainen
  30 h/vko
Haku alkoi: 06.11.2019
Haku päättyy: 22.11.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki