tribedo tribedo

Esimiehen sijainen monikanavaiseen asiakaspalveluun

Opset hakee Kuopioon määräaikaiseen työsuhteeseen

Esimiehen sijaista

Tehtävät

Sinun vastuullesi tulevat vastuualueesi palvelutuotannon suunnittelu ja organisointi, tiimisi henkilöstön osaamisen kehittäminen, valmentava johtaminen, HR-asiat, sekä tiimisi tavoitteiden mukaisen tekemisen varmistaminen.

Odotamme

Toivomme Sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja kykyä hallita kokonaisuuksia.

Sinulla on vahva asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen ote ja hyvät tiimityöskentelytaidot. Kehität tiimiäsi valmentavan esimiestyön opein, auttaen jokaista kasvamaan omassa tehtävässään asiakaspalvelun ammattilaiseksi.

Kielitaito ja etenkin ruotsin kielen sujuva taito katsotaan eduksi.

Menestyt tehtävässä, mikäli tunnistat itsesi positiiviseksi tunnelman luojaksi, omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet yrittäjähenkinen osaaja.

Edellytämme tehtävään valittavalta aikaisempaa kokemusta pankkitoiminnan, myynnin ja monikanavaisen asiakaspalvelun tehtävistä.

Lisäksi kokemus esimiestehtävistä tai vastuullisista organisointitehtävistä katsotaan eduksi. Olethan valmis vuorotyöhön.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen työympäristön ketterässä ja kehittyvässä organisaatiossamme sekä mahdollisuuden kehittyä esimiestyössä.

Tunnistitko itsesi? Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Hae kuitenkin viimeistään 19.11.2019.

Tiedot

Haku päättyy: 19.11.2019

Työ alkaa: joulukuussa tai sopimuksen mukaan

Työsuhteen kesto: määräaikainen, 31.3.2020 saakka

Työaika: kokoaikainen

Työpaikan sijainti: Kuopio

Lisätietoja: Liiketoimintajohtaja Miitri Sivoselta puhelimitse to 18.11. klo 14.00-15.00, puh. 050 565 9628.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Esimiehen sijainen monikanavaiseen asiakaspalveluun
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: joulukuussa tai sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.3.2020 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 11.11.2019
Haku päättyy: 19.11.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki