tribedo tribedo

Haussa kehityspäällikkö

Haemme meille kehityshakuista ja aktiivista henkilöä kehityspäälliköksi.

Opsetin kehitystiimin tavoitteena on parantaa yrityksen asiakaskokemusta, tehokkuutta ja palvelutuotannon laatua kehittämällä yrityksen sisäisiä ja palvelutuotantoon liittyviä prosesseja. Kehittäminen tapahtuu pääasiassa toimintamallimuutosten ja jatkuvan parantamisen kautta. Hyödynnämme kehitystyössä myös nykyaikaisia työkaluja ja välineitä, kuten ohjelmistorobotiikkaa

Tehtävät

Tavoitteenasi on vastata Opsetin sisäisten ja palvelutuotantoon liittyvien kehitysprojektien toteutumisesta ja onnistumisesta sovittujen tavoitteiden ja mittareiden mukaisesti. Osallistut myös toiminnan jatkuvaan parantamiseen tukemalla organisaatiota omien vahvuuksiesi kautta.

Odotamme

– kehityshalua ja määrätietoisuutta

– systemaattista ja analyyttista työotetta

– hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja ongelmaratkaisutaitoja

– jatkuvaa halua löytää uusia menetelmiä ja työkaluja entistä laadukkaampaan toimintaan

– kykyä hahmottaa suurempia kokonaisuuksia

Edellytämme sinulta kokemusta projektien johtamisesta, sekä ymmärrystä prosessien johtamisesta ja kehittämisestä. Tehtävässä menestymistä tukevat lisäksi Lean-filosofian tuntemus, vahva tietojärjestelmäosaaminen. Kokemus pankki- ja vakuutusliiketoiminnoista on myös avuksi, mutta ei välttämätöntä.

Tarjoamme kiinnostavia ja monipuolisia työtehtäviä mukavassa työyhteisössä. Pääset myös vaikuttamaan ja seuraamaan näköalapaikalta pankki- ja vakuutusliiketoiminnan uudistumista.

Sijaintipaikkakuntasi voi olla Helsinki, Kuopio tai Tampere.

 

Huom! Vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Lisätietoja:                                      opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Haussa kehityspäällikkö
Sijainti: Suomi
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan, mahd. pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 20.07.2017
Haku päättyy: 18.08.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki