tribedo tribedo

Henkilöstöpalvelupäällikön sijainen Tampereelle

Henkilöstöpalvelupäällikön sijainen Tampereelle

Opset hakee sopimuspalveluihin henkilöstöpalvelupäällikköä vanhempainvapaan sijaisuuteen kokoaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2022 asti. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja kehittävän työtehtävän. Onnistumistasi tukevat osaava ja innostunut esimiestiimi, sekä Opsetin tukitoiminnot.

Tehtävässä on keskestä varmistaa pankkipalveluiden taustatehtävissä toimivan tiimin henkilöstön tuki ja työhyvinvointi, sekä palvelutuotannon laatu sekä tuloksellisuus.

Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on meillä keskiössä, ja tässä roolissa mahdollistat tavoitteidemme saavuttamisen. Uskomme suorituskyvyn parantamiseen innostamalla ja valmentavaa kulttuuria kehittämällä. Tule siis mukaan ammattitaitoiseen työyhteisöömme, jossa arvostetaan asennetta ja intoa oppia uutta!

Tähän esimiestehtävään kuuluvat palvelua tuottavan henkilöstön työhyvinvoinnin varmistamisen lisäksi henkilöstöhallinnolliset tehtävät, työsuhdeasiat sekä rekrytointi. Tehtävässä onnistuaksesi sinulla tulee olla kokemusta esimiestehtävistä. Henkilöstösi työskentelee pääsääntöisesti Tampereella, sekä toimistoympäristössä ja etätyössä. Henkilöstöpalvelupäällikkö toimii tiiviissä yhteistyössä tiimin palvelutuotannosta vastaavan päällikön kanssa.

Tässä työssä menestyäksesi sinulla tulee olla erinomaiset vuorovaikutus- ja organisointitaidot sekä ratkaisukykyinen, tavoitteellinen ja vastuullinen työote. Sinulla on halu sekä kyky kehittää työyhteisöä henkilöstölähtöisesti ja viihdyt alati muuttuvassa ympäristössä. Olet läsnä, ja tukemassa ihmisten arkea sekä jakamassa onnistumisia. Sinun tehtäväsi on rohkaista osaajiamme ottamaan vastuuta, sekä tukea heitä ratkaisujen löytämisessä ja muutoksissa.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 22.8. mennessä. Edistämme rekrytointia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä liiketoimintajohtaja Mia Ypyältä, 040 630 0599, tavoitat Mian seuraavasti: 5.8. klo 14.00-14.30 ja 11.8. klo 9.00-9.30.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Henkilöstöpalvelupäällikön sijainen Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa:
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2022
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 03.08.2021
Haku päättyy: 22.08.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki