tribedo tribedo

Hoivamestareita keikkatyöhön Helsingin Pohjola Sairaalaan

Haemme nyt tarvittaessa työhön kutsuttavia hoivamestareita Pohjola Sairaalaan Helsinkiin.

Työtehtävät
Hoivamestarin työtehtävään sisältyy asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu sekä muita palveluprosessiin liittyviä työtehtäviä, kuten asiakkaiden vastaanottaminen, ohjaaminen, neuvonta, maksutapahtumien käsittely sekä tarvittaessa ajanvarauspuhelimeen vastaaminen. Hoivamestarina sinulla voi olla koulutuksestasi riippuen mahdollisuus toimia myös lääkärin vastaanottotoiminnassa lääkärin työparina.

Hoivamestari on potilaan ensimmäinen kontakti Pohjola Sairaalaan ja hänen vastuullaan on omalta osaltaan tuottaa potilailleen ammattitaitoinen, lämmin ja myönteinen asiakaskokemus asioinnin kaikissa vaiheissa. Voit olla esimerkiksi opiskelija, vastavalmistunut tai jo kokeneempi hoitoalan ammattilainen. Tärkeintä on aito halu palvella asiakkaita hymyillen, sillä maan paras asiakastyytyväisyys näkyy kaikessa työssämme.

Toivomme sinulta:
Aikaisempaa kokemusta terveydenhuoltoalan asiakaspalvelusta
Terveydenhuoltoalan koulutus (voit olla myös alan opiskelija)
– Asiakaspalveluhenkisyyttä
– Positiivista työotetta
– Hyviä vuorovaikutustaitoja
– Oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta
– Kiireen- ja paineensietokykyä
– Monipuolista järjestelmäosaamista

Tarjoamme
Työt alkavat sopimuksen mukaan ja määräaikainen vuokratyösopimus tehdään puoleksi vuodeksi. Etsimme nimenomaan tarvittaessa työhön kutsuttavia henkilöitä keikkatyöhön. Työvuorot määräytyvät Pohjola Sairaalaan aukioloaikojen mukaisesti maanantain ja sunnuntain välille. Palkkauksen pohjana toimii yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimus.

Asiakkaamme Pohjola Sairaala tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden näyttää kykysi ja kehittää osaamistasi viihtyisässä työympäristössä. Ammattitaitoinen ja nuorekas tiimi tukee sekä avustaa sinua päivittäisessä työssäsi. Tule mukaan osaksi reipasta, iloista ja aikaansaavaa työyhteisöä!

Huomaathan, että hoivamestarin työssä työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan hakulinkin kautta, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on 28.2.2018 (hakuaikaa jatkettu). Valitsemme henkilöt heti sopivien löydyttyä.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse osoitteesta opset.rekrytointi@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Hoivamestareita keikkatyöhön Helsingin Pohjola Sairaalaan
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Pohjola Terveys Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 6 kk
Työaika: Osa-aikainen
  Tarvittaessa työhön kutsuttava
Haku alkoi: 08.02.2018
Haku päättyy: 28.02.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki