tribedo tribedo

Hoivamestareita Pohjola Sairaalaan

Hoivamestareita Helsingin Pohjola Sairaalaan

Haemme nyt uusia hoivamestareita Pohjola Sairaalaan Helsinkiin määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen.

Työtehtävät
Hoivamestarin työtehtävään sisältyy asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu sekä muita palveluprosessiin liittyviä työtehtäviä, kuten asiakkaiden vastaanottaminen, ohjaaminen, neuvonta, maksutapahtumien käsittely sekä tarvittaessa ajanvarauspuhelimeen vastaaminen.
Hoivamestarina sinulla voi olla koulutuksestasi riippuen mahdollisuus toimia myös lääkärin vastaanottotoiminnassa lääkärin työparina. Hoivamestarin työtehtävässä saatat lisäksi pitää itsenäisesti hoitajan vastaanottoa, vastaanotat päivystyspotilaita sekä avustat lääkäriä polikliinisissä toimenpiteissä.

Hoivamestari on potilaan ensimmäinen kontakti Pohjola Sairaalaan ja hänen vastuullaan on omalta osaltaan tuottaa potilailleen ammattitaitoinen, lämmin ja myönteinen asiakaskokemus asioinnin kaikissa vaiheissa. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi hoitoalan ammattilainen. Tärkeintä on aito halu palvella asiakkaita hymyillen, sillä maan paras asiakastyytyväisyys näkyy kaikessa työssämme. Vain asiakaspalvelutehtävissä työskenteleville hoivamestareille terveydenhuoltoalan koulutus ei välttämätön.

Odotamme sinulta:
– Aikaisempaa kokemusta terveydenhuoltoalalta

Toivomme sinulta:
– Terveydenhuoltoalan koulutus
– Asiakaspalveluhenkisyyttä
– Positiivista työotetta
– Hyviä vuorovaikutustaitoja
– Oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta
– Analysointi ja ongelmanratkaisukykyä
– Kiireen- ja paineensietokykyä
– Monipuolista järjestelmäosaamista

Työt alkavat heinä-elokuun aikana ja määräaikainen työsopimus tehdään puoleksi vuodeksi. Etsimme pääasiassa kokoaikaisia työntekijöitä, mutta hakijan elämäntilanteesta riippuen myös osa-aikainen työaika voi olla mahdollista. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä sairaalan aukioloaikojen mukaisesti maanantain ja sunnuntain välillä.

Asiakkaamme Pohjola Sairaala tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden näyttää kykysi ja kehittää osaamistasi viihtyisässä työympäristössä. Ammattitaitoinen ja nuorekas tiimi tukee sekä avustaa sinua päivittäisessä työssäsi. Tule mukaan osaksi reipasta, iloista ja aikaansaavaa työyhteisöä!

Tiedot

Haku päättyy: 30.6.2017
Työ alkaa: Heinäkuun tai elokuun aikana
Työsuhde: Puolen vuoden määräaikaisuus
Työaika: 38,75h/vko
Toimeksiantaja: Pohjola Terveys Oy
Työpaikan osoite: Puutarhurinkuja 2
Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian ohessa olevan hakulinkin kautta, kuitenkin viimeistään 30.6.2017 mennessä. Aloitamme haastattelut heti ja teemme päätöksiä jo hakuajalla sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi .


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Hoivamestareita Pohjola Sairaalaan
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Pohjola Terveys Oy
Työ alkaa: Heinäkuun tai elokuun aikana
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto:
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 13.06.2017
Haku päättyy: 30.06.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki