tribedo tribedo

Hoivamestari Oulun Pohjola Sairaalaan (sairaanhoitaja)

Haemme hoivamestaria Pohjola Sairaalaan Ouluun määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen.

Hoivamestarin työtehtävään sisältyy asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu sekä muita palveluprosessiin liittyviä työtehtäviä, kuten asiakkaiden vastaanottaminen, ohjaaminen, neuvonta, maksutapahtumien käsittely sekä tarvittaessa ajanvarauspuhelimeen vastaaminen. Hoivamestari toimii tarvittaessa myös lääkärin vastaanottotoiminnassa lääkärin työparina. Hoivamestarin työtehtävässä lisäksi pidät itsenäisesti hoitajan vastaanottoa, vastaanotat päivystyspotilaita, sekä avustat lääkäriä polikliinisissä toimenpiteissä. Kipsaustaito katsotaan eduksi.

Hoivamestari on asiakkaan ensimmäinen kontakti Pohjola Sairaalaan ja hänen vastuullaan on omalta osaltaan tuottaa asiakkailleen ammattitaitoinen, lämmin ja myönteinen asiakaskokemus asioinnin kaikissa vaiheissa.

Odotamme sinulta:
– Sairaanhoitajan koulutusta
– Eduksi katsotaan Dynamic Health -ohjelman tuntemus, kipsaustaito

Toivomme sinulta:
– Asiakaspalveluhenkisyyttä
– Positiivista työotetta
– Hyviä vuorovaikutustaitoja
– Oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta
– Analysointi ja ongelmanratkaisukykyä
– Kiireen- ja paineensietokykyä
– Monipuolista järjestelmäosaamista

Etsimme henkilöä kokoaikaiseen puolen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde voi jatkua puolen vuoden jälkeenkin. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä sairaalan aukioloaikojen mukaisesti maanantain ja sunnuntain välillä. Palkkauksen pohjana toimii yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimus.

Asiakkaamme Pohjola Sairaala tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden näyttää kykysi ja kehittää osaamistasi viihtyisässä työympäristössä. Ammattitaitoinen ja nuorekas tiimi tukee sekä avustaa sinua päivittäisessä työssäsi. Tule mukaan osaksi reipasta, iloista ja aikaansaavaa työyhteisöä!

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Hoivamestari Oulun Pohjola Sairaalaan (sairaanhoitaja)
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: Pohjola Sairaala
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 6kk
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 25.01.2019
Haku päättyy: 08.02.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki