tribedo tribedo

HR-assistenttiharjoittelija Helsinkiin

Ovatko henkilöstöhallinnon tehtävät mielestäsi asiakaspalvelua? Haluatko kartuttaa työkokemustasi monipuolisilla assistentin tehtävillä tiimissä, jossa on tekemisen meininki?

Mikäli vastasit kyllä, voit olla hakemamme

HR-assistenttiharjoittelija

Opsetin HR-tiimi tuottaa laadukkaita sisäisiä palveluita Opsetin esimiehille ja opsetlaisille. Tiimi hoitaa keskitetysti Opsetin henkilöstöhallinnollista tekemistä tehokkaasti, oikea-aikaisesti ja luotettavasti. Haemme nyt asiakaslähtöistä ja toimeliasta tekijää tiimiämme täydentämään.

Tehtävät

HR-assistenttiharjoittelijan työtehtäviin kuuluu muun muassa työsuhteen alkuun ja päättymiseen liittyviä hallinnollisia tehtäviä kuten henkilötietojen ylläpitoa ja dokumenttien hallintaa sekä muita avustavia HR- ja toimistotehtäviä.

Odotamme Sinulta

Olet luotettava, tarkka ja oma-aloitteinen tiimityöskentelijä. Työotteeltasi olet palveluhenkinen, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja innostut monipuolisista assistentin työtehtävistä. Toivomme, että uskallat lähestyä uusia tilanteita ja ihmisiä rohkeasti ja pystyt mukautumaan hektiseen toimintaympäristöön sujuvasti.

Edellytämme aitoa kiinnostusta HR:ää ja monipuolisia työtehtäviä kohtaan. Voit olla joko vastavalmistunut, työurasi alussa oleva HR-osaaja tai opintojasi viimeistelevä tulevaisuuden tekijä. Aiempi kokemus ja osaaminen toimistotyöstä katsotaan eduksesi. Myös PowerPoint on hallussasi ja pyörität Excel-taulukoita näppärästi.

Tarjoamme Sinulle

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta kehittyvässä toimintaympäristössä. Kattavan perehdytyksen ja työnohjauksen lisäksi pääset osaksi nuorekasta työyhteisöä työsuhde-etuineen. Kirsikkana kakun päällä saat mukavat työkaverit ja osaavan tiimin tuen tekemiseesi.

Kyseessä on kuuden kuukauden määräaikainen, palkallinen harjoittelu, jonka aikana on mahdollista suorittaa opinnoissa tarvittava harjoittelujakso. Tehtävässä voi olla mahdollisuus jatkaa myös harjoittelun jälkeen.

Kiinnostuitko? Hae alla olevan linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään 20.1.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: HR-assistenttiharjoittelija Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 6 kuukauden määräaikainen harjoittelu
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 08.01.2019
Haku päättyy: 20.01.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki