tribedo tribedo

HRD-koordinaattori Helsinkiin

Innostutko ajatuksesta päästä tukemaan Opsetin esimiestyötä ja liiketoimintaa? Haluatko olla mukana varmistamassa osuvimpien osaajiemme menestymistä ja kehittymistä?

Mikäli vastasit kyllä, voit olla hakemamme HRD-KOORDINAATTORI

Työskentelet Opsetin HR ja viestintä -yksikössä, jossa työkavereinasi toimivat työsuhdeasioista vastaava HR-asiantuntija, keskitettyjä hallinnollisia tukitoimia esimiehille tuottava tiimi sekä Opsetin viestintäasiantuntija. Esimiehenäsi toimii yhtiön henkilöstöpäällikkö. Yksikkömme tehtävänä on auttaa esimiehiä huolehtimaan opsetlaisten hyvinvoinnista ja osaamisesta.

Tehtävät

HRD-koordinaattorina vastaat henkilöstön osaamisen kehittämiseen liittyvistä tehtävistä liiketoiminnan kumppanina toimien. Osallistut osaamistarpeiden tunnistamiseen ja määrittelyyn yhdessä esimiesten kanssa, toteutat ja ylläpidät henkilöstön osaamiskartoitukset liiketoiminnan tarpeisiin, vastaat koulutuspolkujen kuvaamisesta, ylläpidät yhtiön koulutussuunnitelmaa sekä hallinnoit koulutusten toteutumisen seurantaa. Valitset oikeat kumppanit toteuttamaan koulutuksia ja kehität aktiivisesti yhteistyötä koulutuskumppaneiden kanssa.

Osallistut strategiamme kehityshankkeeseen, jonka tavoitteena on varmistaa henkilöstön osaamisen kehittyminen ja vahvistuminen muuttuvan työelämän tarpeisiin.

Tehtäviisi kuuluu myös yhtiön perehdytyssuunnitelmien ja perehdyttämisen kehittäminen. Osallistut itse perehdyttämiseen toivottamalla uudet opsetlaiset tervetulleiksi ja perehdyttämällä heidät yhtiön käytäntöihin.

Odotuksemme

Odotamme Sinulta kokemusta henkilöstön kehittämiseen ja koulutusten hallinnointiin liittyvistä tehtävistä. Ymmärrät esimiestyön arkea ja haluat auttaa esimiehiämme onnistumaan omassa tehtävässään. Palveluasenteesi ja yhteistyötaitosi ovat erinomaiset ja työskentelet omatoimisesti sekä vastuullisesti. Tuotat selkeitä ohjeita niin kirjallisesti kuin suullisestikin, olet innostava ja kannustava ja viestintätaitosi ovat sujuvat. Viihdyt koko ajan uudistuvan ja kehittyvän yrityksen dynaamisessa ilmapiirissä. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus, joka sisältää kasvatustieteiden tai henkilöstöjohtamisen opintoja.

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Tarjoamme

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä mukavien työkavereiden kanssa ja työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut. Toimipiste sijaitsee Helsingissä, edellytämme kuitenkin matkustusvalmiutta Opsetin muille toimipaikoille Suomessa. Tehtävässä on mahdollisuus myös etätyöhön.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: HRD-koordinaattori Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 27.11.2018
Haku päättyy: 07.12.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki