tribedo tribedo

Jätä avoin hakemus #Boomi

Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla palveluilla. Opset on vakavarainen, kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.

Haemme jatkuvasti uusia kykyjä organisaatiomme erilaisiin tehtäviin. Toimimme kuudella paikkakunnalla ja meillä pääsee työn tekemisen äärelle aina asiakaspalvelutehtävistä asiantuntijarooleihin.

Haluaisitko sinä osaksi tätä osaavaa joukkoamme?

Tarjoamme finanssialasta kiinnostuneille hakijoillemme sekä osa-aikaisia että kokoaikaisia työmahdollisuuksia. Voit työskennellä esim. asiakaspalvelun ja myynnin parissa, Back Office -tehtävissä, esimies- tai asiantuntijaroolissa, sekä ICT-alan mielenkiintoisissa tehtävissä.

Meillä Opsetilla löytyvät osuvimmat osaajat; tarjolla on siis mielenkiintoisia tehtäväalueita sekä kattava perehdytys jokaiseen työtehtävään. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat työskentelyäsi kehittyvässä työympäristössä. Meidän tavoitteenamme on luoda tehokasta palvelua, joka vastaa asiakkaidemme tarpeita.

Jätä meille hakemus niin palaamme sinulle.

Saat myös vastauksia kysymyksiisi olemalla yhteyksissä rekrytointitiimiimme: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Jätä avoin hakemus #Boomi
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 24.01.2019
Haku päättyy: 06.02.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki