tribedo tribedo

Kesätöihin Tribedolle

Haku Tribedon kesätyöpaikkoihin on auki! Tarjoamme kesätöitä, joissa on mahdollisuus päästä sukeltamaan finanssialan saloihin niin vakuutus- kuin rahoituspalveluidenkin tehtävissä. Kauttamme voit työllistyä kesätöihin vuokratyöntekijänä OP-ryhmän palvelukseen sekä omiin finanssialan palvelukeskuksiimme Kuopiossa, Joensuussa, Tampereella, Oulussa ja Helsingissä.

Tarjoamme mahdollisuuden kesätöiden lisäksi osa- ja kokoaikaiseen työskentelyyn myös läpi vuoden. Jos sinulta löytyy motivaatiota ja innostunutta otetta tekemiseen, haluamme juuri sinut meille edistämään palveluitamme entistäkin paremmiksi. Arvostamme erityisesti palvelu-, tiimi- ja myyntihenkisyyttä, sekä positiivista ja tavoitteellista asennetta työhön. Tarkkuus ja täsmällisyys ovat myös näissä töissä avuksesi!

Suurin osa avoimista tehtävistämme liittyy rahoitusalan asiakaspalvelu- ja tukitehtäviin sekä vakuutusalalla asiakasneuvontaan ja korvauskäsittelyyn, mutta etsimme lisäksi uusia lupauksia esimerkiksi järjestelmäkehitykseen sekä talousrikollisuuden vastaiseen työhön.

Kerrothan hakemuksella tarkemmin itsestäsi ja toiveistasi: erityisesti miltä paikkakunnalta haet töitä, koska voisit aloittaa työskentelyn (useissa tehtävissä perehdytysjakso edellyttää kokoaikaista työskentelyä ja kestää 2-8 viikkoa tehtävästä ja taustasta riippuen) sekä kuinka paljon haluaisit tehdä töitä. Tämä auttaa meitä löytämään juuri sinulle sopivan kesätyön!

Kesätyöhakemuksen voit lähettää oheisen linkin kautta 1.3.2022 mennessä. Ethän kuitenkaan turha aikaile, teemme valintoja jo hakuaikana!


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Kesätöihin Tribedolle
Sijainti: Helsinki, Tampere, Kuopio, Joensuu, Oulu
Toimeksiantaja: Tribedo Oy
Työ alkaa: Kesällä 2022
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 27.01.2022
Haku päättyy: 01.03.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki