tribedo tribedo

Kiinteistöhallintoasiantuntija OP Osuuskunnalle

Tribedo Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja tuottamalla muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä. Me Tribedossa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin.

Haemme nyt OP Osuuskunnalle Toimitilapalveluihin

Kiinteistöhallintoasiantuntijaa

Tässä tehtävässä vastaat OP:n omien toimitilojen sekä pankkien sijoituskohteiden kiinteistöhallinnosta ja vuokrasopimushallinnosta. Kiinteistöhallinnon tehtävät sisältävät isännöintiin liittyviä työtehtäviä. Lisäksi vastuullesi kuuluu reskontrista, vuokraperinnästä, kiinteistötaloudesta sekä näihin liittyvistä ohjelmista sekä palvelukanavista huolehtiminen.

Tulet tekemään yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Näitä sidosryhmiä ovat muun muassa pankkien toimitusjohtajat, hallinto- ja talouspäälliköt, sekä pankkien nimeämät yhteyshenkilöt.

Tehtävässä korostuvia ominaisuuksia ovat asiakaslähtöisyys ja palvelualttius sekä kyky toimia itsenäisesti ja tuloksekkaasti tiimin jäsenenä. Odotamme sinulla olevan kyky havannoida ja ratkaista ongelmia sekä ottaa hallittuja riskejä. Oman toiminnan suunnittelu ja organisointi sujuvat sinulta luontevasti.

Menestyt tässä tehtävässä, jos sinulla on vankka ammatillinen sekä kokemusperäinen osaaminen kiinteistöhallinnosta. Arvostamme lisäksi kaupallista tai talouden koulutusta sekä kokemusta vuokrasopimusten laadinnasta. Vahva osaamisesi kiinteistötaloudesta sekä vuorovaikutus-, verkostoitumis- ja neuvottelutaitosi tekevät sinusta juuri meille oikean tekijän.

Tarjoamme sinulle vuoden määräaikaisen, kokoaikaisen (37,5 h/vko) työsuhteen. Työsopimus kirjoitetaan Tribedo Oy:n kanssa. Työaikasi sijoittuvat arkipäiville klo 8-16 väliselle ajalle. Työpisteesi voi sijaita Tampereella, Turussa, Jyväskylässä tai Hämeenlinnassa ja lähityöhön on mahdollista yhdistää etätyötä sopimuksen mukaan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta heti. Haku on auki 5.6.2022 saakka, ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Hakulinkki: https://tribedoprd.wpengine.com/tyopaikka/kiinteistohallintoasiantuntija-op-osuuskunnalle/

Lisätietoja tästä tehtävästä saat osoitteesta emilia.shwan@op.fi sekä aki.jantti@op.fi

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valitulle henkilölle teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Kiinteistöhallintoasiantuntija OP Osuuskunnalle
Sijainti: Tampere, Turku, Jyväskylä, Hämeenlinna
Toimeksiantaja: OP Osuuskunta
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: Vuoden määräaikainen työsopimus
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 29.04.2022
Haku päättyy: 05.06.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki