tribedo tribedo

Korvausneuvoja Pohjola Vakuutukselle Helsinkiin

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n ja Pohjolan toimintoja monipuolisten asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Vahvistamme nyt Pohjolan Omaisuuskorvauspalveluiden esinevastuutiimiä uudella

Korvausneuvojalla

Tehtäväsi on ratkaista yritysasiakkaiden vastuuvahinkoja itsenäisesti ja monikanavaisesti. Työssäsi yhdistyvät ylivertaisen asiakaskokemuksen tuottaminen sekä korvausratkaisujen tekeminen vakuutusehtojen, lakien sekä sovittujen toimintaohjeiden mukaisesti. Lisäksi annat asiakkaille neuvontaa erilaisissa vahinkoasioissa, sekä huomioit proaktiivisesti asiakkaan kokonaisturvan. Vaikka aloitat työsi vastuuvahinkojen parissa, toivomme, että olet nopea oppimaan ja tulet ottamaan haltuusi myös tarvittaessa muita vahinkolajeja.

Tehtävässä korostuvat hyvät asiakaspalvelu-, viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Työvälineenä käytät puhelinta, sekä erilaisia sähköisiä viestintäkanavia.

Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta esim. yritysten liiketoiminnasta tai yritysvakuutuksista. Ymmärrys vastuuvahingoista ja/tai näihin liittyvistä oikeusprosesseista on myös aina plussaa.

Olet työotteeltasi tavoitteellinen, vastuullinen, ratkaisukeskeinen sekä yhteistyökykyinen. Kykenet hallitsemaan ja priorisoimaan erilaisia ja päällekkäisiä työtilanteita, sekä tekemään rohkeita päätöksiä. Sujuvilla IT-taidoilla mahdollistat useiden eri korvausjärjestelmien tehokkaan käyttämisen.

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kasvaa vastuuvahinkojen osaajaksi mukavassa tiimissä; pääset kehittämään ammattitaitoasi sekä koko työyhteisöä.

Toivomme hakijoilta oikeustieteellistä koulutustaustaa, joten tehtävä sopii erittäin hyvin esim. oikeustieteen opiskelijalle.

Sujuvan suomen kielen lisäksi arvostamme ruotsin ja englannin kielen osaamista.

Toivomme, että pystyt aloittamaan työskentelyn kokopäiväisenä, sekä jatkamaan kesän jälkeen tehtävissäsi noin 4-5 päivänä viikossa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian, ja työtä on tällä hetkellä tarjolla elokuulle 2022 saakka.

Työajat sijoittuvat arkipäiviin, mutta alkuperehdytyksen jälkeen niistä voi sopia hyvin joustavasti. Työpiste sijaitsee Helsingin Vallilassa. Tehtävässä on myös etätyömahdollisuus. Lisäksi tarjoamme sinulle Opsetin hyvinvointia tukevat, monipuoliset henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 31.5.

Huomioithan kuitenkin, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Kaipaatko lisätietoja?

Voit lähettää sähköpostia palvelupäällikkö Tanjalle: tanja.koskenkorva@op.fi

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana työhöntulotarkastusta.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvausneuvoja Pohjola Vakuutukselle Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Pohjola Vakuutus Oy
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.8.2022
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 17.05.2021
Haku päättyy: 31.05.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki