tribedo tribedo

Korvausneuvoja Helsinkiin

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n ja Pohjolan toimintoja monipuolisten asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Vahvistamme nyt Pohjolan Omaisuuskorvauspalveluiden Vastuu- ja oikeusturvavahingot -yksikköä uudella,

Osa-aikaisella Korvausneuvojalla

Korvausneuvojana toimit osana vastuu- ja oikeusturvavahinkotiimiä. Tehtäväsi on ratkaista yritysasiakkaiden vastuu- ja oikeusturvavahinkoja itsenäisesti ja monikanavaisesti. Työssä yhdistyvät ylivertaisen asiakaskokemuksen tuottaminen sekä korvausratkaisujen tekeminen vakuutusehtojen, lain sekä sovittujen toimintaohjeiden mukaisesti. Lisäksi annat asiakkaille neuvontaa erilaisissa vahinkoasioissa, sekä huomioit proaktiivisesti asiakkaan kokonaisturvan.

Tehtävässä korostuvat hyvät asiakaspalvelu-, viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Työvälineenä käytät puhelinta, sekä erilaisia sähköisiä viestintäkanavia.

Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta esim. yritysten liiketoiminnasta tai yritysvakuutuksista. Ymmärrys vastuuvahingoista ja/tai näihin liittyvistä oikeusprosesseista on myös aina plussaa.

Olet työotteeltasi tavoitteellinen, vastuullinen, ratkaisukeskeinen sekä yhteistyökykyinen. Kykenet hallitsemaan ja priorisoimaan erilaisia ja päällekkäisiä työtilanteita, sekä tekemään rohkeita päätöksiä. Sujuvilla IT-taidoilla mahdollista useiden eri korvausjärjestelmien tehokkaan käyttämisen.

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kasvaa vastuu- ja oikeusturvavahinkojen osaajaksi mukavassa tiimissä; pääset kehittämään ammattitaitoasi sekä koko työyhteisöä. Toivomme hakijoilta oikeustieteellistä koulutustaustaa, joten tehtävä sopii erittäin hyvin esim. oikeustieteen opiskelijalle. Sujuvan suomen kielen lisäksi arvostamme esim. ruotsin tai englannin kielen osaamista, mutta nämä eivät ole pakollisia.

Viikoittainen minimityöaika on 22,5 h ja perehdytysvaiheessa varsinkin toivomme että pystyisit tekemään työtä noin neljänä päivänä viikossa.

Työt alkavat lokakuun aikana, sopimuksen mukaisesti. Määräaikainen työsuhde solmitaan 31.8.2021 saakka, joten tässä tehtävässä on myös kesätyömahdollisuus täysillä viikkotunneilla.

Työajat sijoittuvat arkipäiviin, mutta alkuperehdytyksen jälkeen niistä voi sopia hyvin joustavasti. Työpiste sijaitsee Helsingin Vallilassa. Tehtävässä on myös etätyömahdollisuus. Lisäksi tarjoamme sinulle Opsetin hyvinvointia tukevat, monipuoliset henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 27.9. mennessä.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Kaipaatko lisätietoja?
Lähetä sähköpostia palvelupäällikkö Tanjalle: tanja.koskenkorva@op.fi
Tanja on parhaiten tavoitettavissa 21.9. alkaen.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana työhöntulotarkastusta.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvausneuvoja Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Pohjola Vakuutus
Työ alkaa: Lokakuun 2020 aikana
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.8.2021
Työaika: Osa-aikainen
  vähintään 22,5 h/vko
Haku alkoi: 14.09.2020
Haku päättyy: 27.09.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki