tribedo tribedo

Korvausneuvoja OP Vakuutuksen yritysasiakkaiden korvauspalveluun

Haemme osa-aikaiseen vuokratyösuhteeseen OP Vakuutuksen yritysasiakkaiden korvauspalveluun Helsinkiin

Korvausneuvojaa

 

Tehtävät

Korvausneuvoja työskentelee OP Vakuutuksen yritysasiakkaiden vastuu- ja oikeusturvavahinkojen tiimissä Helsingin Vallilassa. Tehtäviin kuuluu yritysten vastuuvahinkojen ja oikeusturvahakemusten hoitaminen yhdessä asiakkaiden, vahingon kärsineiden, sekä asiamiesten kanssa.

Odotamme

Etsimämme henkilö on palveluhenkinen, oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen, vastuullinen, sekä halukas oppimaan uutta ja kehittymään. Hän pystyy itsenäiseen työhön, tekee reippaasti ja rohkeasti ratkaisuja ja on innokas oppimaan sekä oma-aloitteisesti ottamaan asioista selvää. Lisäksi hän ei pelkää tarttua puhelimeen ja setviä myös hankalia tilanteita asiakkaiden kanssa.

Tunnistitko itsesi? Olet siinä tapauksessa mahdollisesti etsimämme henkilö!

Toivomme lisäksi

– erinomaisia asiakaspalvelutaitoja
– oikeustieteellistä koulutustaustaa (tehtävään sopii esim. alan opiskelija)
– sujuvia IT taitoja

Katsomme myös eduksi vahingonkorvaus- ja sopimusoikeuden tuntemisen sekä ruotsin kielen osaamisen.

Huomioithan, että vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Työsuhde alkaa 11.6.2018 ja on määräaikainen 31.12.2018 saakka. Kyseessä on osa-aikainen työsuhde, ja toivomme että, valittu henkilö voisi työskennellä kesällä elokuun loppuun saakka mahdollisimman täysillä tunneilla sekä joustavasti vähintään kolmena päivänä viikossa syyskuusta alkaen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään 27.5.2018. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja pyrimme täyttämään tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvausneuvoja OP Vakuutuksen yritysasiakkaiden korvauspalveluun
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Vakuutus Oy
Työ alkaa: 11.6.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2018 saakka
Työaika: Osa-aikainen
  15-37,5 h/vko
Haku alkoi: 09.05.2018
Haku päättyy: 27.05.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki