tribedo tribedo

Korvausneuvojia Henkilöasiakkaiden henkilökorvauksiin Tampereelle

Haemme kumppanillemme OP Vakuutukselle useita korvausneuvojia Tampereelle. Tässä tehtävässä pääset käsittelemään henkilöasiakkaiden henkilövahinkoihin liittyviä uusia vahinkoja ja tulet tekemään itsenäisesti myös korvauspäätöksiä. Vahinkoilmoituksia tullaan käsittelemään useassa eri kanavassa, työvälineenäsi ovat muun muassa puhelin, sähköposti ja erilaiset OP:n vahinkojärjestelmät. Olet paineenkestävä moniosaaja, joka on aina palvelualttiina asiakkaiden suuntaan, kohtaat jokaisen asiakkaan yksilönä ja ratkaiset heidän ongelmiaan tehokkaasti.

Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen vuoden 2019 loppuun asti. Pääset tekemään monipuolisia tehtäviä korvauspalveluiden parissa ja arkeasi rikastuttavat ihanat tiimikaverit ja esimiehet. Toivomme, että haluat kehittyä kanssamme tulevaisuuden finanssialan osaajaksi ja me mahdollistamme myös urapolkuja. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvia suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja. Ruotsin- ja englannin kielitaito on eduksesi, joten muistathan mainita niistä hakemuksessasi.

Työajat tehtävässä sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 8-18 välille, mutta toivomme sinulta myös valmiutta viikonloppu- ja iltatyöhön tarvittaessa. Elämme jatkuvan muutoksen keskellä, ja menemme vauhdikkaasti kohti laajempia palveluaikoja, jotta voimme vastata asiakkaiden tarpeisiin kattavasti. Työaikasi on liukuva, mikä tarjoaa joustoa työpäiviisi.

Korvausneuvojaksi voit hakea 12.3 asti, ja työsuhde alkaa 1.4.2019. Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.

Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/aew.html?did=4200&lang=fi&job_id=30100&jc=1

Jos sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvausneuvojia Henkilöasiakkaiden henkilökorvauksiin Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Vakuutus
Työ alkaa: 1.4.2019
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2019 saakka.
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 28.02.2019
Haku päättyy: 12.03.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2023 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 850 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki