tribedo tribedo

Korvausneuvojia OP Vakuutuksen palveluihin Tampereelle

Haemme kokoaikaisia korvausneuvojia OP Vakuutuksen tiimeihin Tampereelle.

Korvausneuvoja työskentelee OP Vakuutuksen henkilöasiakkaiden vapaaehtoisten vakuutusten henkilökorvaustiimissä. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, uusien vahinkojen haltuunotto sekä vahinkojen monimuotoinen käsittely eri kanavien kautta. Työvälineenä korvausneuvojalla ovat muun muassa puhelin, sähköposti sekä erilaiset OP:n vahinkojärjestelmät. Korvausneuvoja tekee myös itsenäisesti korvauspäätöksiä.

Pystytkö pitämään monia lankoja käsissä yhtä aikaa ja onko sinulla reipas ja huolellinen työskentelyote?

Etsimämme henkilö on ulospäin suuntautunut  ja oppii uusia asioita nopeasti. Kykenet tekemään itsenäisiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja paineensietokykysi on huippuluokkaa. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja. Ruotsin ja englannin kielitaito katsotaan eduksesi. Kaupallisen alan koulutus luo hyvän pohjan tehtävässä onnistumiseen.

Kaikista tärkeintä menestymisesi kannalta on kuitenkin se kuuluisa asenne! Meillä se tarkoittaa oma-aloitteista työskentelyotetta, joka on rohkeutta selvittää asioita ja kysyä apua, se on myös reippautta ja avointa mieltä oman osaamisen laajentamiseen.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä etenemme vauhdilla.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvausneuvojia OP Vakuutuksen palveluihin Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Vakuutus Oy
Työ alkaa: 28.1.2019
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2019
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 11.12.2018
Haku päättyy: 07.01.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki