tribedo tribedo

Korvausneuvojia Pohjola Vakuutukselle Tampereelle

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n ja Pohjolan toimintoja Tampereella monipuolisten asiakaspalvelu- ja taustatehtävien osalta.

Haemme nyt Pohjolan henkilöasiakkaiden henkilökorvauspalveluihin uusia kokoaikaisia

Korvausneuvojia

Tässä tehtävässä pääset käsittelemään henkilövahinkoihin liittyviä uusia vahinkoja, ja tulet tekemään itsenäisesti myös vakuutusehtojen mukaisia korvausratkaisuja. Käsittelet vahinkoilmoituksia monipuolisesti eri kanavassa: työvälineinäsi ovat muun muassa puhelin, sähköposti ja erilaiset Pohjolan vahinkojärjestelmät. Olet aina palvelualttiina asiakkaiden suuntaan, kohtaat jokaisen asiakkaan yksilönä sekä ratkaiset heidän ongelmiaan laadukkaasti, tehokkaasti, ja osaamistasi kasvattaen.

Näet itsessäsi reilun tiimipelaajan, joka jakaa osaamistaan aktiivisesti. Kehität sekä omaa että yksikön toimintaa ja vaikutat tätä kautta koko henkilövahinkojen korvausten toimintamallien kehittymiseen. Olet joustava niin työaikojen kuin sujuvan asiakaskohtaamisenkin näkökulmasta. Sinulta löytyy ykkösluokan asenne ja halu oman vastuualueesi vahinkotilanteiden ammattimaiseen ratkaisemiseen. Päivittäisessä työskentelyssäsi korostuvat erinomaiset vuorovaikutustaidot, uusien asioiden jatkuva oppiminen sekä näppärät IT-taidot. Mikäli osaat sujuvan suomen lisäksi myös ruotsia tai englantia, niin mainitsethan tästä hakemuksessasi.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa vakuutusalan kokemusta, sillä perehdytys tehtävään on kattava. Voit siis olla vaikka alan vaihtaja.

Työt alkavat tammikuun puolivälissä 2022, ja tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen aina 31.12.2022 saakka. Työajat sijoittuvat arkisin palveluaikojen mukaisesti klo 8-17 välille. Nautit Tribedon työhyvinvointia tukevista henkilöstöeduista, ja pääset tekemään monipuolisia tehtäviä korvauspalveluiden parissa. Arkeasi rikastuttavat loistavat tiimikaverit sekä valmentavat esimiehet. Ketterä-toimintamallimme mahdollistaa myös tiimien itseohjautuvuuden. Työaikasi on liukuva, ja tämä tarjoaa joustoa työpäiviisi. Toimipisteemme sijaitsee Tampereen Hervannassa, ja työskentelemme sekä toimistolla että etänä.

Tässä sinulla on hyvä mahdollisuus aloittaa uusi vuosi uusilla työhaasteilla!

Kiinnostuitko?

Jätä rohkeasti hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 28.12. Huomioithan, että hakuaikaa on jatkettu.

Huomioithan myös, että käsittelemme hakemuksia ja järjestämme haastatteluja jo hakuaikana.

Kaipaatko lisätietoja? Voit meilailla Tanjalle: tanja.koskenkorva@op.fi

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Työhön valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvausneuvojia Pohjola Vakuutukselle Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Pohjola Vakuutus Oy
Työ alkaa: Tammikuun puolivälissä 2022
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2022 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 03.12.2021
Haku päättyy: 28.12.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki