tribedo tribedo

Korvauspalvelun esikäsittelijä

KORVAUSPALVELUN ESIKÄSITTELIJÄ

Palvelumme kasvaessa haemme nyt Tampereelle sopimuspalveluiden yksikköön osa-aikaista ja määräaikaista korvauspalvelun esikäsittelijää.

Tehtävät

Esikäsittelijän tehtävä pitää sisällään eri vakuutuslajien korvaushakemusten esikäsittelyä. Tehtävään kuuluu mm.

  • verkkoviestien esikäsittely
  • yhteissähköpostin hoitaminen
  • hakemusten kohdistaminen työnjakolistojen mukaisesti
  • epäselvän postin käsittely
  • laskujen maksaminen
Odotamme sinulta

Etsimme henkilöä, joka on palvelu- ja tiimihenkinen, omaa hyvät vuorovaikutustaidot sekä on työotteeltaan ripeä, tarkka ja itsenäinen. Tehtävä edellyttää kykyä oppia nopeasti uusia asioita ja halua kehittyä. Työ on ns. taustatyötä sekä päätetyöskentelyä, joten arvostamme hyviä IT-taitoja. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työn dynaamisessa ympäristössä, osana tiimiä. Työaika tehtävässä on 15-37,5 h/vko. Työsuhde solmitaan määräaikaisena 30.4.2018 saakka. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin, mutta toivomme sinulta myös valmiutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi täytyy olla kunnossa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 30.6.2017. Haethan tehtävää kuitenkin pian, sillä haastattelemme hakijoita jo mahdollisesti hakuajalla.

Tiedot

Haku päättyy: 30.6.2017

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian

Työsuhde: Määräaikainen työsuhde 30.4.2018 asti

Työaika: 15-37,5 h/vko

Lisätiedot: pekka.laitila@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvauspalvelun esikäsittelijä
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.4.2018 saakka
Työaika: Osa-aikainen
  15-37,5 h/vko
Haku alkoi: 15.06.2017
Haku päättyy: 30.06.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki