tribedo tribedo

Korvauspalvelun esikäsittelijöitä Tampereelle

Palvelumme kasvaessa haemme nyt Tampereelle sopimuspalveluiden yksikköön määräaikaisia

KORVAUSPALVELUN ESIKÄSITTELIJÖITÄ

sekä osa- että kokoaikaisiin työsuhteisiin.

Tehtävät

Esikäsittelijän tehtävä pitää sisällään eri vakuutuslajien korvaushakemusten esikäsittelyä. Tehtävään kuuluu mm.

– verkkoviestien esikäsittely

– yhteissähköpostin hoitaminen

– hakemusten kohdistaminen työnjakolistojen mukaisesti

– epäselvän postin käsittely

– laskujen maksaminen

Odotamme sinulta

Etsimme henkilöä, joka on palvelu- ja tiimihenkinen, omaa hyvät vuorovaikutustaidot sekä on työotteeltaan ripeä, tarkka ja itsenäinen. Tehtävä edellyttää kykyä oppia nopeasti uusia asioita ja halua kehittyä. Työ on ns. taustatyötä sekä päätetyöskentelyä, joten arvostamme hyviä IT-taitoja. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työn dynaamisessa ympäristössä, osana tiimiä. Työaika osa-aikaisessa tehtävässä on 15-37,5 h/vko ja kokoaikaisessa tehtävässä 37,5 h/vko + kiky-pidennys (0,5 h). Työsuhde solmitaan määräaikaisena 30.4.2018 saakka. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin, mutta toivomme sinulta myös valmiutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2017. Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuajalla.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvauspalvelun esikäsittelijöitä Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Mahdollisimman pian sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.4.2018 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 21.08.2017
Haku päättyy: 31.08.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki