tribedo tribedo

Laboratoriohoivamestari Helsinkiin

Haemme asiakkaallemme Pohjola Terveys Oy:lle Helsinkiin laboratoriohoivamestaria kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävät

Tehtäviin kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu sekä laboratoriotyöskentelyyn kuuluvat tehtävät: näytteiden otto, asiakkaan ohjaus sekä näytteiden tutkittavaksi lähettäminen. Laboratoriohoivamestari vastaa Pohjola Sairaalan Helsingin toimipisteen laboratoriotoiminnan laadusta ja osallistuu laboratorio-toiminnan laskutuksen seurantaan.

Hoivamestari on asiakkaan ensi kontakti Pohjola Sairaalaan ja hänen vastuullaan on omalta osaltaan tuottaa asiakkaalle ammattitaitoinen, lämmin ja myönteinen asiakaskokemus asioinnin kaikissa vaiheissa.

Odotamme

Tehtävä edellyttää hoitoalan koulutusta (laboratoriohoitaja tai bioanalyytikko) ja osaamista terveydenhuollon toimialasta ja laboratoriotyöskentelystä sekä mielellään kokemusta yksityisestä terveydenhuollon toiminnasta. Käytössä olevan potilastietojärjestelmän osaaminen katsotaan eduksi.

Avoin palveluasenne ja taito kohdata toinen ihminen ovat ensi arvoisen tärkeitä henkilökohtaisia ominaisuuksia.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja tiimissä, jossa toimitaan osana moni ammatillista kokonaisuutta. Työn kuvaan kuuluu jatkuva yhteistyö sairaalan sisäisten yksiköiden (leikkausosasto ja kuvantaminen) ja ammatinharjoittajien kanssa.

Tarjoamme

Kokoaikaisen 5kk määräaikaisen vuokratyösuhteen. Aloitus tässä tehtävässä on 6.8.2018 ja työ tapahtuu Helsingin Pohjola Sairaalan tiloissa.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti alta löytyvän linkin kautta, kuitenkin viimeistään 31.7.2018


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Laboratoriohoivamestari Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Pohjola Terveys Oy
Työ alkaa: 6.8.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 5 kk
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 26.06.2018
Haku päättyy: 31.07.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki