tribedo tribedo

Liiketoiminta-assistentti Helsinkiin

Jos monipuoliset henkilöstöhallinnon tehtävät ovat mielestäsi asiakaspalvelua ja viihdyt työssä, jossa ympärilläsi on tekemisen meininki, saatat olla etsimämme osaaja. Haemme nyt

Liiketoiminta-assistenttia Helsinkiin

Opsetin Liiketoimintojen tukipalvelut -tiimi tuottaa laadukkaita sisäisiä palveluita Opsetin liiketoiminnan esimiehille ja opsetlaisille. Hoidamme keskitetysti Opsetin henkilöstöhallinnollista tekemistä tehokkaasti, oikea-aikaisesti ja luotettavasti. Haemme nyt asiakaslähtöistä ja oma-aloitteista tekijää tiimiämme täydentämään.

Liiketoiminta-assistentin työtehtäviin kuuluu työsuhteen elinkaareen liittyviä hallinnollisia tehtäviä kuten henkilötietojen ylläpitoa, dokumenttien hallintaa, henkilöstöraportointia sekä muita avustavia HR-tehtäviä. Tehtävään sisältyy myös taloushallinnollisia tehtäviä.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta ja osaamista erilaisista hallinnollisista tehtävistä, HR-järjestelmien käyttökokemuksen laskemme eduksesi. Hallitset myös Office365:n käytön päivittäisessä työssä. Olet luonteeltasi tarkka, luotettava ja aktiivinen tiimityöskentelijä. Työotteeltasi olet palveluhenkinen, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja innostut monipuolisista assistentin työtehtävistä. Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva peruskoulutus.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä toimintaympäristössä Helsingin Pitäjänmäellä. Kattavan perehdytyksen ja työnohjauksen lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut. Kirsikkana kakun päällä saat mukavat työkaverit ja osaavan tiimin tuen tekemiseesi.

Tehtävä on määräaikainen 31.5.2020 saakka ja toivomme, että pystyt aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 3.11.2019, mutta etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Fiia Jokinen, fiia.jokinen@op.fi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana työhöntulotarkastusta.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Liiketoiminta-assistentti Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.5.2020 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 22.10.2019
Haku päättyy: 03.11.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki