tribedo tribedo

Määräaikainen toimihenkilö Helsinkiin

Haemme asiakkaallemme OP Pankkitoiminnan palveluille Helsinkiin määräaikaiseen projektityösuhteeseen

Toimihenkilöä

Tehtävät

Osallistut osa-aikaisena toimihenkilönä asiakkaamme kellotusprojektiin. Tehtävässä korostuu etenkin analyyttinen työskentelyote. Tarjolla oleva työtehtävä soveltuu mainiosti esimerkiksi laskentatoimen tai liiketalouden opiskelijalle.

Odotamme

– Kaupallista koulutusta (esim. tradenomi)

– Tarkkaa ja huolellista otetta työhön

– Paineensietokykyä

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä edellytetään ehdotonta luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen työtehtävän joustavalla työajalla, 10-37,5 h/vko. Työ on projektiluontoinen, ja kuukauden mittainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa.

Kiinnostuitko? Hae heti alla olevan linkin kautta, kuitenkin viimeistään 26.1.2018.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Määräaikainen toimihenkilö Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Pankkitoiminnan palvelut
Työ alkaa: 1.2.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 1 kuukausi
Työaika: Osa-aikainen
  10-37,5 h/vko
Haku alkoi: 18.01.2018
Haku päättyy: 26.01.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki