tribedo tribedo

Maksuliikeassistentteja OP Yrityspankille Helsinkiin

Haemme Helsinkiin OP Yrityspankkiin kahta osa-aikaista

Maksuliikeassistenttia

Tehtävät

Tulet työskentelemään Yhteiset palvelut ja asiakaspalvelun tuki-yksikössä ja työtehtäväsi liittyvät maksujen hallintaan.

Odotamme

Sinulla on positiivinen asenne ja teet työsi tehokkaasti sekä tarkasti. Sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, eduksi katsomme kokemuksen rahoitusalalta. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja erinomaiset tiimitaidot. Toivomme sinulta myös kaupallista koulutusta. Tämä työ sopii hyvin myös opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle. Pystyt työskentelemään suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito on eduksi.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tulet työllistymään Opset Oy:n kautta määräaikaiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen. Määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan 30.4.2018 asti. Tunnit tehtävässä vaihtelevat 30-37,5 h/vko. Saat tiimin tuen työssä onnistumiseen ja erinomaiset puitteet työskentelylle Vallilassa.

 

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse osoitteesta opset.rekrytointi@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Maksuliikeassistentteja OP Yrityspankille Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Yrityspankki
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.4.2018 asti
Työaika: Osa-aikainen
  30-37,5 h/vko
Haku alkoi: 17.01.2018
Haku päättyy: 25.01.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki