tribedo tribedo

Maksuliiketoimihenkilö OP Yrityspankille Helsinkiin

Tribedo Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja tuottamalla muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä. Me Tribedossa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin.

Haemme OP Yrityspankille asiakaspalvelukeskukseen Helsinkiin maksuliiketoimihenkilöä.

Työtehtävät sisältävät sekä yritysasiakkaiden, että henkilöasiakkaiden kotimaan ja ulkomaanmaksuja ja niihin liittyviä tehtäviä. Tavoitteena on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaiden maksuliiketarpeisiin. Aikaisemman kokemuksen maksuliikkeen tehtävistä katsomme eduksi. Haemme henkilöä kokoaikaiseen (37,5h/vko) työsuhteeseen. Työajat sijoittuvat klo 7.30-18.

Odotamme, että sinulla on positiivinen asenne ja teet työsi huolellisesti, sekä tehokkaasti. Olet innokas oppimaan ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja omaat myös erinomaiset tiimitaidot. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta ja tehtävässä auttaa aiempi kokemus pankin tehtävistä. Pystyt työskentelemään suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielentaito katsotaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valitulle henkilölle teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.

Tarjoamme tiimin tuen työssä onnistumiseen ja erinomaiset puitteet työskentelylle Helsingissä. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevia henkilöstöetuja.

Työllistyt Tribedo Oy:n kautta kokoaikaisena (37,5h/vko) määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2022 saakka. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä, viimeistään 15.11.2021, joten haethan pian!

Jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.11.2021. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Kysyttävää? Ota yhteyttä palvelupäällikköön Elina Maliseen, elina.malinen(at)op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Maksuliiketoimihenkilö OP Yrityspankille Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Yrityspankki Oyj
Työ alkaa: 15.11.2021
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2022
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 20.10.2021
Haku päättyy: 07.11.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki