tribedo tribedo

Maksutoimeksiantojen käsittelijöitä Kuopioon

Haemme Kuopioon osa-aikaisia määräaikaiseen työsuhteeseen maksutoimeksiantojen tiimiin

Maksutoimeksiantojen käsittelijöitä

Tehtävät

Tehtävät sisältävät erilaisten maksutoimeksiantojen käsittelyä. Työ sopii hyvin rutiineista pitävälle työntekijälle, joka kykenee omaksumaan nopeasti tietojärjestelmiä ja jolla on kokemusta erilaisista toimisto-ohjelmista.

Odotamme

Toivomme sinulta hyviä tietoteknisiä taitoja, huolellisuutta ja nopeutta. Myös aiempi kokemus maksutoimeksiantojen käsittelystä katsotaan hakijalle eduksi. Hakijoilta odotamme myös täsmällisyyttä, joustavuutta, reipasta työotetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme

Tarjoamme Sinulle kiinteän kilpailukykyisen tuntipalkan sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Haluamme, että viihdyt työssäsi, joten tarjoamme joustavien työaikojen lisäksi nykyaikaiset työvälineet ja – ympäristön. Työt alkavat 6.8.2018 ja kestävät 31.1.2019 saakka. Tarjoamme kiinteitä tuntisopimuksia 12,5-37,5 h/viikko väliltä.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Maksutoimeksiantojen käsittelijöitä Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 6.8.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.1.2019
Työaika: Osa-aikainen
  12,5-37,5 h/vko
Haku alkoi: 10.07.2018
Haku päättyy: 20.07.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki