tribedo tribedo

Matkavaluuttatoimihenkilö Helsinkiin

Haemme reipasta ja huolellista työntekijää Matkavaluuttatoimihenkilöksi OP-Prosessipalveluille Maksuliikeprosessit-yksikköön määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen Helsinkiin.

Tehtävät

Työtehtäviin kuuluu Osuuspankkien, yritys- ja henkilöasiakkaiden palvelu matkavaluutta-asioissa, puhelimitse ja sähköpostitse. Tehtäviin sisältyy setelien myyntiä ja lunastusta sekä niiden aitouden tarkistusta, rahanpesuun liittyvien riskien tunnistamista, valuuttakassojen ja kirjanpidon täsmäytystä (SAP ja STA) sekä lähtevän ja saapuvan arvopostin käsittelyä. Lisäksi työtehtävät pitävät sisällään arkistointia ja olemassa olevien ohjeiden päivittämistä sekä kuvankäsittelyä.

Odotamme

Tekijältä odotetaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä rohkeutta tehdä itsenäisiä päätöksiä. Lisäksi rahankäsittely vaatii työntekijältä erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta. Lisäksi odotamme sinulta:

– Oma-aloitteista ja joustavaa työskentelyotetta
– Palveluhenkisyyttä
– Englannin kielen taitoa

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvia opintoja, mutta asenne ja innokkuus ovat tärkeintä. Ruotsin kielen taidon sekä aiemman kokemuksen rahojen käsittelystä ja valuuttojen tuntemisesta katsomme eduksi.

Huom! Vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Haku avattu uudelleen viikoksi.

Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Matkavaluuttatoimihenkilö Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP-Prosessipalvelut Oy
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 6 kuukautta
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 11.10.2017
Haku päättyy: 25.10.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki