tribedo tribedo

Myyntineuvottelijoita iltavuoroon Joensuuhun

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Joensuussa OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta.

Meillä Joensuussa on jo lähes 80 opsetlaista, jotka työskentelevät erilaisissa asiakaspalvelun ja myynnin projekteissa, joissa työkaluinamme toimivat niin puhelin kuin muutkin sähköisen viestinnän välineet.

Vahvistamme nyt Opsetin tiimiä uusilla, myyntihenkisillä myyntineuvottelijoilla, jotka tulevat hoitamaan OP Ryhmän henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyvää kokonaisvaltaista myyntiä ja asiakaspalvelua puhelimessa, sekä juurikin niissä muissa sähköisissä kanavissa. Tehtävässä kartoitat asiakkaiden pankki- ja vakuutuspalvelutarpeita, teet rohkeasti ratkaisuesityksiä, sekä myyt uusia palveluita. Kyseessä on kolmen kuukauden projekti.

Meillä viihdyt ja pärjäät kun olet motivoitunut asiakaspalvelutyöhön, olet työotteeltasi tavoitteellinen, haluat kehittää myyntitaitojasi, ja sinulta löytyy rohkeaa palveluasennetta, hyvät vuorovaikutustaidot sekä tiimityötaidot.

Tehtävässä käytetään useita eri järjestelmiä, joten olet näppärä erilaisten ohjelmien ja sovellusten kanssa. Käytät sujuvasti suomen kieltä niin kirjallisesti kuin suullisestikin, eikä haittaa vaikka osaisit myös englantia ja ruotsia. Aikaisempi asiakaspalvelun tai myynnin kokemus on aina plussaa, samoin pankki- ja vakuutusalan tuntemus, vaikkakaan nämä eivät ole pakollisia.

Projekti alkaa 1.10.2019 ja kestää joulukuun loppuun saakka. Työvuorot sijoittuvat arki-iltoihin klo 16:00-20:30 väliselle ajalle.

Työtunteja on tarjolla noin 12 h/vko, ja pyrimme suunnittelemaan työvuorot joustavasti elämäntilanteesi mukaan. Viihtyisät ja modernit työtilamme sijaitsevat Joensuun Tiedepuistossa.

Meillä pääset tutustumaan finanssialan mielenkiintoisiin palveluihin!

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 25.9. mennessä (hakuaikaa jatkettu). Kontaktoimme ja haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Kaipaatko lisätietoa?
Voit soittaa tiimin esimiehelle: Mari Räty puh. 040 6822 135, tai laittaa sähköpostia Opsetin rekrytoijille: opset.rekrytointi@op.fi

Tehtävään valituille henkilöille teetetään finanssialan taustatarkistukset: luottotiedot ja huumausainetesti.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Myyntineuvottelijoita iltavuoroon Joensuuhun
Sijainti: Joensuu
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 1.10.2019
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: vuoden 2019 loppuun
Työaika: Osa-aikainen
  12h/vko
Haku alkoi: 30.08.2019
Haku päättyy: 25.09.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki